Vakıfbank 3.548 TL taksitle 2. el konut satıyor!

Vakıfbank'tan çok uygun peşinat ve taksit ile ikinci el konut satış duyurusu geldi. Vakıfbank konut kredisi desteği vererek ikinci el konut satışını başlattı.
Vakıfbank 3.548 TL taksitle 2. el konut satıyor!

Türkiye'de ev sahibi olmak emlak piyasasının fiyatlarından dolayı çok sayıda vatandaş için sadece hayalden ibaret kalıyor. Konut fiyatlarında milyonlar havada uçuşurken uygun fiyatlı konut satın alma imkanı da iyice azaldı. Bunun tek yolu bankaların satışa çıkardıkları ikinci el konutlar olabiliyor. Başka bir yolla ucuz konut bulmak imkansız hale geldi. Pek çok şehirde içerisinde insan dahi yaşayamayacak evler için 1 Milyon TL'ye yakın fiyatlar isteniyor. Bu da ev sahibi olmanın ne kadar zor bir haline geldiğini gösteriyor. 

VAKIFBANK İKİNCİ EL KONUT SATIŞ İLANLARI!

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan ikinci el konutlar için ilanlar yayınlanmaya devam ediliyor. Bankanın sorunlu krediler karşısında mahsuplaşarak mülk edindiği bu konutlar gerçek değerlerinin altında satışa çıkarılıyor. Banka kredi zararını karşılamakla yetinirken ihale sürecinde konutun fiyatlanmasını istiyor. Satışa çıkarılan konutlara fazla teklif gelmemesi durumunda bu evler çok uygun maliyetlerle satılabiliyor. 

Vakıfbank 3.548 TL taksitle 2. el konut satıyor!

Vakıfbank'ın konut satış ilanları incelendiğinde 3 ilan göze çarpıyor. İlanlara göre Mardin Kızıltepe'de Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan konutlar aynı binada yer alıyorlar. Bu konutlar banka tarafından satışa çıkarıldı. 1+1 olduğu ilan edilen konutların 88 metrekare büyüklüğe sahip oldukları bildirildi. Vakıfbank bu 3 ikinci el konut için 240 Bin TL fiyat belirledi. Konutlar için henüz teklif yapılmazken konut kredisi kullanılması durumunda bu evler çok uygun maliyetle satın alınabiliyor. 

KONUT KREDİSİ DESTEĞİ VERİLİYOR!

Vakıfbank satışa çıkardığı evleri satın almak isteyenlere talep etmeleri durumunda konut kredisi desteği de sağlıyor. Konut kredisi kullanım kuralları gereği evin fiyatının yüzde 10'unun peşin ödemesi gerekiyor. 24 Bin TL peşin ödeme yapılması halinde vatandaşlar 216 Bin TL de konut kredisi çekerek bu evi satın alabiliyorlar. 

Vakıfbank 3.548 TL taksitle 2. el konut satıyor!

Vakıfbank'tan 216 Bin TL konut kredisi desteği alınmak istendiğinde bu kredi 120 ay vade ve aylık yüzde 1,29 faizle kullanılabiliyor. çekilen bu konut kredisinin aylık taksiti de 3.548 TL oluyor. Müşteriler 10 yıllık vadede 216 Bin TL'lik konut kredisi karşılığında Vakıfbank'a toplam 425.831 TL tutarında ödeme yapıyor. Bu şekilde 240 Bin TL değerindeki konut çok uygun bir şekilde satın alınabiliyor.