Vakıfbank'tan fırsat ilanları! 55 Bin TL'ye dükkan, 155 Bin TL'ye konut satılacak!

Vakıfbank tarafından yeni gayrimenkul satış ilanları yayınlandı. Vakıfbank oldukça uygun maliyetlerle konut ve dükkan satışı yapacağını duyurdu. Bu gayrimenkulü satın almak isteyenlere Vakıfbank kredi desteği de sağlanacağını açıkladı.
Vakıfbank'tan fırsat ilanları! 55 Bin TL'ye dükkan, 155 Bin TL'ye konut satılacak!

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için son aylarda yüksek fiyatlar çok büyük bir sorun oluyor. Varlıklarını Türk lirası yerine gayrimenkulde değerlendirmek isteyenler kazançlı çıkabiliyorlar. Ancak yüksek fiyatlar gayrimenkul alımlarını engelleyebiliyor. Normal koşullarda bir gayrimenkul yatırımı enflasyona karşı koruma özelliğine de sahip oluyor. Bunun için de uygun fiyatlı gayrimenkul bulabilmek gerekiyor. bankalardan yapılan gayrimenkul satışları gayrimenkul sahibi olmak isteyenler için çok önemli bir fırsat oluyor. 

BANKALAR GAYRİMENKUL FIRSATI SUNUYOR

Bankalardan gayrimenkul satın almak isteyenler esasında çok önemli bir fiyat avantajını kullanabilme şansına da sahip oluyorlar. Bu tüm satılan gayrimenkullerin düşük bir fiyatla satın alınabileceği anlamına gelmiyor. Sistemin nasıl işlediği incelendiğinde fiyat detayları öğrenilebiliyor. Bankalar kredi borçlarına karşılık müşterilerin sahibi oldukları gayrimenkullerin mülkiyetini alıyor. Bu devri yapılan gayrimenkuller bankalar için çok da bir şey ifade etmiyor. 

Banka sahip olduğu gayrimenkulü satışa çıkarıp kredi zararını karşılamak istiyor. Bunun için gayrimenkulün piyasa değerinin hemen hemen yarı fiyatına satış ilanı yayınlanıyor. Vatandaşlar bu gayrimenkulü satın almak için teklif veriyorlar ve her verilen teklif bir önceki teklifin üzerinde olması gerekiyor. Bu ihale sürecinde gayrimenkulün fiyatı da yükseliyor. Ancak bir gayrimenkul için tek teklif olursa veya az sayıda teklif olursa o gayrimenkul işte çok uygun bir fiyatla satın alınabiliyor. 

VAKIFBANK GAYRİMENKULLERİ SATIŞA SUNDU

Vakıfbank gayrimenkul satışı yapan bankalar arasında yer alıyor. Satışa çıkarılan bu taşınmazlar düzensiz aralıklarla yayınlanan gayrimenkul satış ilanları ile duyuruluyor. Vakıfbank yeni ilanları yayınlayarak teklifleri beklemeye başladı. Çok sayıda ilan yayınlanırken bu ilanlar içerisinde dikkat çeken bazı ilanlar yer alıyor. 

Vakıfbank'tan fırsat ilanları! 55 Bin TL'ye dükkan, 155 Bin TL'ye konut satılacak!

Vakıfbank tarafından yayınlanan bir gayrimenkul satış ilanına göre bir dükkan satılığa çıkarıldı. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde olan bu dükkan için 55.000 TL fiyat belirlendi. Henüz bu dükkan için herhangi bir satın alma teklifi yapılmadı. 

Vakıfbank'tan fırsat ilanları! 55 Bin TL'ye dükkan, 155 Bin TL'ye konut satılacak!

Vakıfbank konut satışı da yapılacağını açıkladı. Ağrı'nın Patnos ilçesinde 3+1 konut 138 Bin TL'ye satışa çıkarıldı. Bu konut için de henüz teklif verilmedi. İlk teklifin verilmesinin ardından geri sayım başlayacak ve diğer teklifler beklenmeye başlanacak.