Yıl sonu kampanyalı prefabrik ev fiyatları! 2+1 65 metrekare evler 210 Bin TL!

Prefabrik evler için fiyat araştırmaları yapılmaya devam ediliyor. Yıl sonu kampanyaları yapılmaya başlanırken 2+1 65 metrekare prefabrik evlerin ortalama fiyatları belli oldu.
Yıl sonu kampanyalı prefabrik ev fiyatları! 2+1 65 metrekare evler 210 Bin TL!

Türkiye'de ev yaptırmak isteyenlerin tercihlerinde bazı zorunlu değişiklikler olabiliyor. Özellikle ekonomik koşullardan dolayı insanlar prefabrik evlere yönelebiliyorlar. Betonarme evler ise son dönemlerde oldukça yüksek maliyetlerle yaptırılabiliyor. İnşaat maliyetlerindeki yükselişler betonarme evler ile prefabrik evler arasındaki maliyet makasını iyice belirginleştirdi. 

PREFABRİK EV YAPTIRMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER!

Bir prefabrik ev yaptırmaya karar verildiğinde ilk yapılması gereken uygun bir araziyi temin etmektedir. Her arazi prefabrik ev yapımı için uygun olmayabilir. Arazinin prefabrik ev yaptırma karşısında uygunluğu ilgili belediyeden sorgulanmalıdır. Bu sorgulamanın ardından ise tüm koşullar uygunsa o zaman prefabrik ev yapımına geçilebilir. 

Prefabrik ev yapımı için anlaşma sağlanan firma altyapıya dair işlemleri yapmayacaklarını belirtecektir. Bundan dolayı dışarıdan elektrik, su gibi tesisat bağlantıları hazırlanılmalı. Prefabrik evin içinde bu tesisat işlemleri kurulumu yapacak firma tarafından gerçekleştirilecektir. 

Prefabrik ev yapımında model seçimi de oldukça önemlidir. İklim koşulları da değerlendirmeye alınarak bir model üzerinde karar verilmesi gerekiyor. Çok sıcak bölgeler için ayrı, çok soğuk bölgeler için ayrı prefabrik ev modelleri tercih edilebiliyor.

Prefabrik ev yapımında kullanılacak olan malzemelerin hayati derecede önemi bulunuyor. Çok düşük kaliteye sahip malzemelerle üretilmiş bir prefabrik ev hedeflenen sonuçları vermeyecektir. Bu evler oldukça kısa kullanım ömrüne sahip olurlar. Oysa kaliteli malzeme ile üretilmiş bir prefabrik ev doğru bakım çalışmaları ile en az 50 yıllık bir kullanım ömrüne sahip olabiliyor. 

PREFABRİK EV FİYATLARI!

Prefabrik ev fiyatları için firmalar yıl sonu kampanyaları düzenliyorlar. Ancak prefabrik evler için standart bir fiyatlama bulunmuyor. Her firma ayrı bir fiyat politikası belirliyor. Bu değişken fiyatlar için ortalama fiyatlar tespit edilmesi gerekiyor. Bunun için de fiyat araştırması yapılırken en az 3 firmadan fiyat alınması gerekiyor. Firmaların kampanyalı fiyatlarına göre 2+1 65 metrekare prefabrik evler için ortalama 210 Bin TL fiyatı veriliyor.