Ziraat Bankası'ndan 160 Bin TL'ye satılık 2+1 ev! 1.840 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

Ev sahibi olmak isteyenler için son dönemlerde fırsatlar oldukça azaldı. Ziraat Bankası çok önemli bir duyuru yayınlayarak 160 Bin TL'ye ev satışı yapılacağını açıkladı.
Ziraat Bankası'ndan 160 Bin TL'ye satılık 2+1 ev! 1.840 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

Ev sahibi olmak oldukça zor bir duruma geldi. Çoğu vatandaş artık emlak piyasasından ev satın alma imkanına sahip değiller. Konut fiyatları aşırı yükselince emlak piyasası sadece çok sınırlı sayıda vatandaşa hitap etmeye başladı. Kalan vatandaşlar ise alternatif kanallardan ev sahibi olabilmenin yollarını araştırmaya başladılar. TOKİ'nin sosyal konutları bunların bir yolu olsa da taleplerin çoğunu karşılayacak sayıda konut üretimi yapılmıyor. Bütçesi kısıtlı vatandaşların ellerinde kalan tek alternatif ise bankalardan yapılan konut satışları oluyor. 

ZİRAAT BANKASI KONUT SATIŞ DUYURUSU!

Ziraat Bankası çok sayıda konut satışı yapan bir banka olarak dikkat çekiyor. Bankanın mülkiyetine geçen konutlar yayınlanan konut satış ilanları ile satışa çıkarılıyor. Uygun fiyat belirlenmesi nedeniyle ucuz fiyata ev satın almak isteyenler bu imkanı Ziraat Bankası'nda bulabiliyorlar. İlanları inceleyen vatandaşlar bazen gerçekten çok ucuz fiyatlı konutlar olduğunu görebiliyorlar. Tekliflerini veren vatandaşlar çok kazançlı bir gayrimenkul yatırımı yapıp ev sahibi olma imkanı buluyorlar. 

ZİRAAT BANKASI 160 BİN TL'YE EV SATIYOR!

Ziraat Bankası'ndan 160 Bin TL'ye satılık 2+1 ev! 1.840 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

Ziraat Bankası bir konut satış ilanı yayınlayarak çok uygun maliyetlerle konut satışı yapacağını duyurdu. Türkiye'nin en ücra yerlerindeki en sağlıksız konutların fiyatları bile 1 Milyon TL'ye yaklaşırken Ziraat Bankası çok düşük maliyetle konut satışı yapılacağını açıkladı. Üstelik bu konutu satın almak isteyenler konut kredisi de çekebilecekler. Banka Ağrı'nın en güzel ilçelerinden olan Doğubayazıt'ta 111 metrekarelik 2+1 apartman dairesini 160 Bin TL'ye satışa çıkardı. 

KONUT KREDİSİ KULLANIRSA MALİYET NE OLUR?

Ziraat Bankası'nın 160 Bin TL'ye satacağını duyurduğu ev için konut kredisi kullanılması durumunda maliyetin ne kadar olacağı merak ediliyor. Buna göre kurallar gereği yüzde 70 oranında kredi kullanımı mümkün olabilecek. Yüzde 30 ise peşin ödenecek. Bu hesaplamayla 48 Bin TL peşinat ödemesi yapıldıktan sonra 112 Bin TL de konut kredisi çekilerek bu ev satın alınabilecek. 

Ziraat Bankası'ndan 112 Bin TL konut kredisi 120 ay vadeli kullanıldığında yapılan hesaplamaya göre müşteriler aylık 1.840 TL taksit ödemeleri gerekecek. Yani 48 Bin TL peşinat ödemesi yapanlar konut kredisine de 1.840 TL taksit ödeyerek bu evin sahibi olabilecekler.