Ziraat Bankası'ndan 198 Bin TL'ye Müstakil Ev, 306 Bin TL'ye Dubleks Konut!

Ziraat Bankası tarafından yeni gayrimenkul satış ilanları yayınlandı. Bu ilanlara göre Ziraat Bankası uygun fiyata müstakil ev ve dubleks konut satışı yapıyor? İşte Ziraat Bankası'nın en son gayrimenkul fırsatları...
Ziraat Bankası'ndan 198 Bin TL'ye Müstakil Ev, 306 Bin TL'ye Dubleks Konut!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler emlak piyasasında fiyat açısından bir süredir aradıklarını bulamıyorlar. Bundan dolayı da alternatif gayrimenkul satış yolları daha çok araştırılmaya başlandı. Bu alternatif yollardan birisi de bankalardan yapılan gayrimenkul satışları oluyor. Bankalar sahip oldukları gayrimenkulleri emlak piyasasına göre oldukça uygun bir fiyatla satışa çıkarıyorlar. Bu da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için fırsat oluyor. 

ZİRAAT BANKASI UYGUN FİYATA EV SAHİBİ YAPIYOR?

Ziraat Bankası'nın son aylarda çok sayıda gayrimenkul satışı yaptığı görülüyor. Üstelik satışı yapılan bu gayrimenkullerin fiyatları emlak piyasasının fiyatlarına göre çok ucuz oluyor. Bunun nedenleri vatandaşlarda şüphe uyandırsa da makul bir açıklaması bulunuyor. 

Kredi çekmek için Ziraat Bankası'na başvuru yapan müşterilerden banka ipotek gösterilmesini talep ediyor. Bu şekilde kullandırılan kredi geri ödenmeyince ipotek gösterilen ev bankanın mülkiyetine geçiyor. Banka tarafından bu gayrimenkullerin yönetilmesinin güç olması ve kredi zararının kapatılmasının daha önemli olmasından dolayı bu gayrimenkuller düşük fiyatlarla hemen satılması amacıyla satışa çıkarılıyor. bu durum da gayrimenkul satın alacaklara başlı başına bir fırsat sunulması anlamına geliyor. 

Ziraat Bankası tarafından oldukça uygun fiyatlarla ev satışı yapılabiliyor. Bunun için gayrimenkul satış ilanlarının takip edilmesi gerekiyor. Bu ilanları takip edenler satın almayı düşündükleri ev için Ziraat Bankası'na teklifte bulunabiliyorlar. 

ZİRAAT BANKASI'NDAN 198 BİN TL'YE MÜSTAKİL EV

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan gayrimenkul satış ilanına göre Adana'nın Yüreğir ilçesinde 100 metrekare büyüklüğündeki müstakil ev satışa çıkarıldı. Bu müstakil ev için Ziraat Bankası 198 Bin TL fiyat belirledi. Konut kredisine uygun olan bu evi satın almak isteyenlerin Ziraat Bankası'na teklifte bulunmaları gerekiyor. 

Ziraat Bankası'ndan 198 Bin TL'ye Müstakil Ev, 306 Bin TL'ye Dubleks Konut!

ZİRAAT BANKASI 306 BİN TL'YE DUBLEKS KONUT SATIYOR

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan bir diğer gayrimenkul satış ilanına göre Erzurum Horasan'da bulunan 220 metrekarelik dubleks konut da satışa çıkarıldı. Bu konut için Ziraat Bankası 306 Bin TL satış fiyatı belirledi. Bu ev için de Ziraat bankası tarafından konut kredisi imkanı sağlanabiliyor.