2 Ağustos Salı MasterChef Türkiye'nin ikinci kazananı kim oldu? Ana kadroya giren ikinci yarışmacı, herkesi şaşırttı!

Dün, final turu elemesi ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, ana kadroya giren ikinci isme önlüğüne kavuşturdu. Yarışmanın ana kadrosuna giren ikinci yarışmacı, birçok kişiyi karıştırdı. İşte ayrıntılar…
2 Ağustos Salı MasterChef Türkiye'nin ikinci kazananı kim oldu? Ana kadroya giren ikinci yarışmacı, herkesi şaşırttı!

İlk olarak 2011 yılında Show TV ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan MasterChef Türkiye yarışması, yayınlandığı ilk günlerde büyük yankı uyandırmış ancak sezon sonuna doğru daha az ilgi görerek izleyiciler tarafından izlenmemeye başlamıştı. İrem Kanan koordinatörlüğünde yürütülen MasterChef Türkiye yarışması, Show TV kanalında beklediği ilgiyi görememesinin ardından bir sezonun sonunda ekranlara veda etmişti.

İrem Kanan ile yakın dost olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Tv8 kanalını satın aldıktan sonra kanalın içeriğini zenginleştirmek adına MasterChef Türkiye yarışmasının tekrar çekilmesine karar verdi. Yine Kanan koordinatörlüğünde düzenlenen ve yeni sezonuna hazırlanan MasterChef Türkiye yarışması, ilk yayın tarihinin üzerinden tam 7 yıl geçtikten sonra Tv8 kanalı aracılığı ile izleyicinin karşısına çıktı.

Yeni kanalında yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya gibi ünlü şefleri bir araya getirerek hak ettiği ilgiyi görmeye başladı. Bu kapsamda 2018 yılından bu yana ekranlara gelen ve reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran fenomen yarışma programı, bu sene de 4’üncü sezonu ile aynı ilgiyi görmeye devam ediyor.

1 Temmuz tarihinde başlayan 4’üncü sezonu kapsamında birinci ve ikinci eleme etaplarını tamamlayan ve pazartesi günü itibari ile ana kadroyu belirlemek amacı ile final elemelerine geçiş yapan MasterChef Türkiye yarışması, dün yayınlanan bölümü ile birlikte ana kadroya giren ikinci yarışmacıyı ilan etti.

İKİNCİ YARIŞMACI BELLİ OLDU!

2 Ağustos Salı MasterChef Türkiye'nin ikinci kazananı kim oldu? Ana kadroya giren ikinci yarışmacı, herkesi şaşırttı!

Birinci turdan bu yana üstün bir performans sergileyerek yemek yapmaya olan yeteneğin izleyicilere ve şeflere gösteren ev hanımı Gamze, dün yayınlanan yeni bölümde ikinci önlüğün sahibi oldu.

ŞAŞKINLIK YARATTI!

Profesyonel mutfaklarda çalışan rakiplerinin aksine evde, kendi mutfağında yemek yapan bir ev hanımı olan Gamze’nin ana kadroya giren ikinci yarışmacı olması, izleyiciyi şaşırttı.

İLK İSİM KİM OLMUŞTU?

Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde rakiplerine göre daha iyi bir tabak çıkararak ana kadroya girmeye hak kazanan ilk yarışmacı, Metin olmuştu.