3 Ağustos Çarşamba MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna giren üçüncü isim belli oldu! O isim, elinin lezzeti ile şaşkınlık yarattı!

Son zamanların en çok seyredilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Ana kadroya giren üçüncü isim olmak için kıyasıya yarışan yarışmacı adayları, seyir keyfi yaşattı.
3 Ağustos Çarşamba MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna giren üçüncü isim belli oldu! O isim, elinin lezzeti ile şaşkınlık yarattı!

2018 yılından bu yana ekranların en sevilen yarışma programlarından birisi olmayı başaran MasterChef Türkiye, bu sene 1 Temmuz tarihinde başlayan yeni sezonu ile yine izleyicileri ekranları karşısına kilitlemeyi başarıyor. Birinci ve ikinci eleme etaplarının tamamlanmasından sonra final turuna geçen yarışma programı, MasterChef Türkiye’nin ilk 18’ine girebilmek için yarışan yarışmacı adayları ile heyecanlı anlar yaşatıyor.

Bu haftanın başı itibari ile üçlü düelloları tamamlayan ve eleme turlarının finali ile ekranlara gelmeye başlayan MasterChef Türkiye yarışması, yarışmanın ana kadrosuna girebilmek için ecel terleri döken yarışmacı adayları ile oldukça heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Pazartesi ve salı günlerinde yayınlanan yeni bölümlerinde ana kadroya giren iki ismi belirlemiş olan fenomen yarışma programı, dün akşam da üçüncü ismi belirlemek üzere heyecan dolu bir eleme etabı gerçekleştirdi. Yarışmacı adayları önce kendilerine verilen tatlıyı yaptı, sonrasında ise en iyi tatlıyı yapan yarışmacı adayları arasında bir düello yaşandı. Düellonun sonunda ana kadroya giren üçüncü isim belli oldu.

ŞEKERPARE YAPTILAR!

3 Ağustos Çarşamba MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna giren üçüncü isim belli oldu! O isim, elinin lezzeti ile şaşkınlık yarattı!

Yarışmacı adaylarından ilk olarak şekerpare yapmalarını isteyen jüri üyeleri, reçete vermeksizin süreyi başlattı. Ana kadroya giren üçüncü isim olabilmek için öncelikle tatlıyı başarılı bir şekilde yapmaları gereken yarışmacı adayları, kıyasıya yarıştı.

ŞEFLER ŞOK OLDU!

Şekerpare gibi eski ve herkes tarafından bilinen bir tatlıyı yarışmacı adaylarından isteyen Masterchef Türkiye jürisi, süre sonunda büyük bir şaşkınlık yaşadı. Jüri üyeleri tadım yaptıktan sonra yalnızca iki ismin şekerparesini beğendiklerini ifade ederek, “şekerpareyi de yapamıyorsanız burada işiniz ne?” diyerek tepkilerini gösterdi.

KAZANAN BELLİ OLDU!

En iyi şekerpareyi yaparak düello yapmaya hak kazanan Tolga ve Onur, kendilerine verilen böbrek ile bir yaratıcılık oyunu oynadı. Birbirlerine yakın tabaklar yapan yarışmacı adaylarından ana kadroya giren isim Onur oldu. Onur’un hazırladığı yaratıcı tabak, jüri üyelerinden geçer not aldı.