5 Ağustos MasterChef Türkiye'de 5'inci önlüğün sahibi belli oldu! Öyle bir yemek yaptı ki şefler dondu kaldı!

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün gece ana kadroya seçilecek olan 5’inci yarışmacıyı belirlemek üzere yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Yarışmacı adaylarının kıyasıya rekabeti şaşkınlık yarattı.
5 Ağustos MasterChef Türkiye'de 5'inci önlüğün sahibi belli oldu! Öyle bir yemek yaptı ki şefler dondu kaldı!

2018 yılında Tv8 kanalına transfer lan ve geçmiş yıllarda Show TV ekranlarında yaşadığı başarısızlığın üzerine yeni bir sayfa açan MasterChef Türkiye, bu sene 4’ün sezonu ile ekranlara geliyor. 1 Temmuz günü başlayan yeni sezonu ile reyting rekorlarını tazelemeyi başaran sevilen yarışma programı, yarışmanın ana kadrosuna girecek olan yarışmacıları belirlemek üzere final eleme turları ile izleyicisinin karşısına gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta yarışmanın ikinci elem aşamasının tamamlanmasının ardından, bu hafta gruplar arası final eleme turuna geçildi. İlk grubun arasında yaşanan elemeler heyecan ile takip edilmeye devam edilirken, ana kadro yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Bu haftanın başı itibari ile tek tek ana yarışmacıları belirlemeye başlayan jüri üyeleri, dün gece yayınlanan yeni bölümde ilk 18’e giren 5’inci yarışmacıyı anons etti. Kadroya giren yarışmacının yaratıcılık etabında hazırladığı tabak hem yarışmacıları hem de jüri üyelerini şaşkına çevirdi.

KEBAP YAPTILAR!

Ana kadroya girebilmek adına kıyasıya bir rekabet içerisinde olan yarışmacı adayları, dün bir kez daha karşı karşıya geldi. Yarışmanın ilk etabında yarışmacı adaylarından alt ezmeli kebap yapmalarını isteyen jüri üyeleri, etabın sonunda en fazla beğendikleri 6 kebabı hazırlayan yarışmacı adaylarını belirledi.

6 KİŞİ YARATICILIK OYUNU OYNADI!

5 Ağustos MasterChef Türkiye'de 5'inci önlüğün sahibi belli oldu! Öyle bir yemek yaptı ki şefler dondu kaldı!

Alt ezmeli kebap hazırlayan yarışmacı adayları, tabaklarını tek tek jüri üyelerini tattırdı. Tolga ve Ege tabaklarını zamanında yetiştiremezken Atike, Şeyma, Seyfullah, Başar, Melih ve Mustafa en iyi kebabı yapan 6 yarışmacı oldu.

GECENİN KAZANANI BELLİ OLDU!

İlk etabın ardından yaratıcılık etabına çıkan yarışmacı adaylarından, ana kahramanın dondurma olduğu bir tabak hazırlamaları istendi. Birbirinden farklı tabakların hazırlandığı etabın kazananı ise dondurmalı içli köfte hazırlayan Şeyma oldu. Böylelikle Şeyma, MasterChef Türkiye’nin ilk 18’ine girmeyi başaran 5’inci yarışmacı oldu.