76 yaşındaki Ajda Pekkan koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi

Türk müziğinin yaşayan efsanelerinden süperstar Ajda Pekkan hayranlarını korkuttu. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığı iddiaları ile gündeme gelirken, son açıklamada bu haberler doğrulandı! Ajda Pekkan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı…
76 yaşındaki Ajda Pekkan koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi

Türk müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan Ajda Pekkan, sosyal medyada çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Yıllara meydan okuyan ünlü şarkıcı, koronavirüs salgınına karşı çok dikkatli olsa da sonunda bu hastalığa yakalanan ünlü isimler arasına girdi. Geçtiğimiz yıldan bu yana özel bir sağlık programı ile vücut direncini güçlendiren ve kendini hastalığa karşı korumaya çalıştığını belirten Ajda Pekkan, koronavirüsten kaçamadı. Bir süredir 76 yaşındaki şarkıcının koronavirüse yakalandığı ile ilgili haberler sosyal medyada konuşuluyordu. Bu iddialar için beklenen yanıt Ajda Pekkan’ın bizzat kendisinden geldi.

Ajda Pekkan Hayranlarını Korkuttu

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan’ın koronavirüse yakalandığı iddiaları sosyal medyada çok sık konuşulan konular arasına girmişti. 76 yaşındaki ünlü şarkıcının koronavirüse yakalandığı iddiaları resmen doğrulandı. Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ajda Pekkan’ın korkutan hastalığa yakalandığı haberi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcının hayranlarını endişelendiren bu iddialar nihayet açıklık kazandı ve Ajda Pekkan, kendi ağzından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Tedavisine başlandığını belirten süperstar, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ajda Pekkan’ın Sağlık Durumu Nasıl?

76 yaşındaki Ajda Pekkan koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi

Koronavirüse karşı her seferinde çok tedbirli olduğunu dile getiren Ajda Pekkan, bu salgından kaçamayan ünlü isimler arasında yer aldı. 76 yaşındaki ünlü şarkıcının sosyal medyadan yaptığı açıklamasında sağlık durumu hakkında en son bilgileri verdi. Yıllara meydan okuyan fiziği ile her fırsatta gündem olan Ajda Pekkan, hastalığı hafif atlattığını duyurdu: “Tüm dosyalarım ve sevenlerime, üç gün önce soğuk algınlığı belirtileriyle başlayan süreci hafif semptomlarla dinlenerek geçirmekteyim. Basından haberi okuyarak mesaj yazan, arayan güzel dileklerini şifa ve dualarını gönderen sevenlerim ve dostlarıma Aşılar ve değerli doktorlarımız sayesinde iyileşme sürecinde olduğumu ve bugün dünden daha iyi olduğumu belirtmek istiyorum.”