Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl, hayati tehlikesi var mı?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın trafik kazası geçirdiği açıklandı. Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? Acun Ilıcalı trafik kazasını nerede ve nasıl yaptı?
Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu nasıl, hayati tehlikesi var mı?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile alakalı olarak bir son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. Başarılı televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı’nın bir tarfik kazası geçirdiği bildirildi. Haberin duyulmasının ardından herkes, “Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu ve geçirdiği trafik kazasına dair tüm ayrıntılar...

ACUN ILICALI TRAFİK KAZASI YAPTI!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın bugün bir trafik kazası geçirdiği açıklandı. İstanbul’da motosikleti ile kaza yapan Acun Ilıcalı’nın karıştığı trafik kazasına dair ayrıntılar da ortaya çıktı. Buna göre Acun Ilıcalı sık sık kullandığı motosikleti ile nizami olarak ilerlerken ters yönden gelen bir araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan Acun Ilıcalı’yı takmış olduğu kask hayatta tuttu.

ACUN ILICALI’NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Acun Ilıcalı’nın geçirdiği trafik kazasını görenler hemen sağlık ekiplerine ihbarda bulundular. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Acun Ilıcalı’ya ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptılar. Ardından ambulans ile Liv Hospital Vadistanbul Hastanesi’ne kaldırılan Acun Ilıcalı burada tedavi altına alındı. Hastaneden verilen son bilgilere göre Acun Ilıcalı’nın bir kolunda kırıl tespit edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Acun Ilıcalı’nın evinde istirahat edeceği bildirildi.

İLK KAZASI DEĞİL!

Acun Ilıcalı için geçirdiği motosiklet kazası ile kazası değil. Bundan daha ağırını 1994 yılında da geçirmiş ve ölümden dönmüştü. Ünlü televizyoncu Bağdat Caddesi’nde geçirdiği o trafik kazasından dolayı uzun bir süre tedavi görmek zorunda kalmıştı. O günden sonra motosiklet kazası yapmayan Acun Ilıcalı bir yenisini bugün yaptı. Bugün gerçekleşen kazada da ucuz atlatan Acun Ilıcalı yeniden ölümden döndü.