Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh, diziye veda mı ediyor? Şevket Çoruh kaç yaşında, aslen nereli?

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu projelerinden birisi olarak adından söz ettiren Arka Sokaklar isimli fenomen dizi, yeni sezonuna hazırlanırken dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan Mesut Komisere hayat veren Şevket Çoruh’un diziden ayrılacağı iddia edildi. İşte Şevket Çoruh’un kariyeri...
Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh, diziye veda mı ediyor? Şevket Çoruh kaç yaşında, aslen nereli?

Giderek dijitalleşen gündelik hayat akışı içerisinde tüketicilerin de istekleri şekil değiştirmeye başladı. Yıllar önce televizyon karşısında oturmak ve hayranı olduğumuz dizilerin yayın saatini beklemek büyük bir heyecan yaratırken, bugün birçoğumuz dijital platformları televizyon yapımlarına tercih etmeye başladı.

Son dönemlerde dijital platformların hızla popülerleşmesi ile birlikte ana akım medyada yayınlanan diziler bir bir reyting kurbanı olmaya başladı. Onlarca içerik üretilmesine ve içerikler kapsamında onlarca genç ve usta oyuncunun bir araya getirilmesine rağmen reyting kurbanı olan diziler, ekranlara hızla veda etti.

Hızlı vedaların yaşandığı dizi sektöründe yıllardır tutunmayı başaran sayılı dizilerden birisi olan Arka Sokaklar, tam 16 yıldır zirveyi kimselere kaptırmadı. Tekrar bölümleri ile dahi binlerce kişi tarafından seyredilmeyi başaran fenomen dizi, eylül ayında yayınlanacak yeni bölümleri ile birlikte 17’inci yılını başlamış olacak.

Dizinin yeni sezonu için geri sayım devam ederken, ortaya üzücü iddialar da atılmaya başladı. Son günlerde sosyal medya kullanıcıları, dizinin sevilen karakterlerinden Mesut Komisere hayat veren Şevket Çoruh’un yeni sezonda kadroda yer almayacağını konuşmaya başladılar.

ŞEVKET ÇORUH ARKA SOKAKLAR’DAN AYRILIYOR MU?

Dizinini ilk sezonundan bu yana “Mesut Komiser” karakterine hayat veren Şevket Çoruh, ayrılık iddiaları ile gündeme geldi. Son dönemlerde sıklık ile gündeme gelen iddialara göre Çoruh’un, dizinin 17’inci sezonunda yer almayacağı konuşulmaya başlandı. Ancak ne yapımdan ne de ünlü oyuncudan konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

ŞEVKET ÇORUH KAÇ YAŞINDA?

Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh, diziye veda mı ediyor? Şevket Çoruh kaç yaşında, aslen nereli?

Tiyatro kökenli olan ve kendi imkanları ile hizmete sunduğu “Baba” isimli bir tiyatrosu bulunan Şevket Çoruh 30 Haziran 1973 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul’da doğan ünlü oyuncu, aslen Artvinli’dir.

ŞEVKET ÇORUH EVLİ Mİ?

Şevket Çoruh, 2018 yılında Özge Turna ile evlendi. Ünlü oyuncu, 1993- 2004 yılları arasında da kendisi gibi oyuncu olan Günay Karacaoğlu ile evliydi.