Aşk Adası final yaptı! Daha önce cinsel ilişki itirafı ile olay olan Türk kızı Ekin Su ve İtalyan sevgilisi, yarışmanın kazananları oldu!

Bir süredir İngiltere’de yayınlanan ve bu sezon bir Türk kadın yarışmacıyı da izleyici ile buluşturan Love Island (Aşk Adası), dün gece final yaptı. Türk kızı ve sevgilisi yarışmayı kazandı. İşte ayrıntılar…
Aşk Adası final yaptı! Daha önce cinsel ilişki itirafı ile olay olan Türk kızı Ekin Su ve İtalyan sevgilisi, yarışmanın kazananları oldu!

Yıllar önce Türk televizyonlarında yayınlanan “Gelinim Olur Musun?” “Kısmetse Olur?” “Benimle Evlenir Misin?” isimli izdivaç programları, Türk izleyicilerini ekran başında şaşkına uğratmış ancak ne kadar eleştirilseler de o içeriğe sahip olan programlar dönemin en yüksek reyting oranlarına sahip olmayı başarmışlardı.

Genelde akşam saatlerinde ekranlara gelen izdivaç programlarının yanı sıra gündüz kuşağı programlarının arasında da sıklık ile izdivaç konseptli içerikler yer almaya başladı. Bir süre sonra olayların çığırından çıkması, Türk izleyicisini rahatsız etti ve ilgili içeriklere sahip olan programlar RTÜK’e şikayet edilmeye başlandı.

İzleyicilerden gelen şikayetleri değerlendiren RTÜK yetkilileri, kısa süre sonra yeni bir düzenleme kararı alarak izdivaç programlarının yasaklandığına işaret etti. Günümüz Türkiye’sinde o programların yerini kayıpları arayan, katillerin yakalanmasına aracılık eden realite programları aldı.

Türk televizyonlarında izdivaç programlarına artık yer yokken İngiliz kanalı uzun süredir yayınlanan Love Island (Aşk Adası) programı ile tüm dünyada kendisinden söz ettirmeyi başardı. Uluslararası platformlardan takip edilen Aşk Adası, yarışmacılardan birinin Türk olması sebebi ile Türk izleyiciler tarafından da yakın takibe alındı.

Aşk Adası’nda olay yaratan konuşmalara ve hareketlere imza atan Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu, son olarak geçtiğimiz gün ekranlara gelen final bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Cülcüloğlu ve partneri Davide Sanclimenti, yarışmanın bu sene ki kazananı oldular.

TÜRK KIZI VE SEVGİLİSİ BİRİNCİ OLDU!

Aşk Adası final yaptı! Daha önce cinsel ilişki itirafı ile olay olan Türk kızı Ekin Su ve İtalyan sevgilisi, yarışmanın kazananları oldu!

Bir süredir İngiliz programlarının en çok seyredileni olan Aşk Adası, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümü ile ekranlara veda etti. Final gecesinde oldukça heyecanlı olan finalist çiftler, kazananın kim olduğunun açıklanmasını sabırsızlık ile bekledi. Sonunda beklenen anonsu yapan program sunucusu, yarışmayı bu sene Ekin Su Cülcüloğlu ve partneri Davide Sanclimenti’nin kazandığını açıkladı.

50 BİN STERLİNLİK ÖDÜL!

Yarışmanın kazananları Cülcüloğlu ve Sanclimenti, programda 50 bin sterlin alacak ve aralarında bölüşecek.

CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI ŞOKE ETMİŞTİ!

Sezonda skandal olaylara imza atan Ekin Su, bir bölümde İtalyan sevgilisi ile cinsel ilişkiye girdiğini ima etmişti.