Aslı Hünel Gelin Evi'ni anlattı: Hem öğretici hem de geliştirici bir program! Gelin Evi yeni sezon ne zaman, saat kaçta?

Show TV ekranlarının sevilen yarışma programlarından birisi olan Gelin Evi, yeni sezonu için geri sayıma başladı. Şimdiye kadar yüzlerce kadın yarışmacının boy gösterdiği fenomen program, sunucusu Aslı Hünel tarafından oldukça övüldü. İşte ayrıntılar…
Aslı Hünel Gelin Evi'ni anlattı: Hem öğretici hem de geliştirici bir program! Gelin Evi yeni sezon ne zaman, saat kaçta?

Ana akım medyada yayınlanan diziler dijital platformların popülerliklerinin artması ile birlikte daha az seyredilmeye başlandı. Özellikle son dönemlerde Disney Plus ve Netflix gibi uluslararası yayın yapan dijital platformların ülkemizde erişime açılması hem izleyicileri hem de dizi/ film oyuncularını ana akım medyadan uzaklaştırdı.

TV kanallarında yayınlanan diziler düşük reyting sebebi ile tek tek kanallarına veda ederlerken tam tersi olarak gündüz kuşağı programları daha fazla seyredilmeye başlandı. Özellikle ev hanımları ve şu an tatilde olan diğer kişiler tarafından sıklık ile seyredilen gündüz kuşağı programları, birbirlerinden farklı konseptleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Şu an ana sezonda yayınlanan birçok programın sezon arasında olması, gündüz kuşağı programlarına olan özlemin daha da artmasına sebep oldu. Kendisi de bir gündüz kuşağı sunucusu olan şarkıcı Aslı Hünel, sunduğu Gelin Evi programına ve programın yeni sezonuna ilişkin önemli bilgiler verdi.

GELİN EVİ’Nİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!

Aslı Hünel Gelin Evi'ni anlattı: Hem öğretici hem de geliştirici bir program! Gelin Evi yeni sezon ne zaman, saat kaçta?

Türk sanat müziğinin güçlü isimlerinden birisi olan ve yıllardır mütevazi tavırları ile sektörde farkını ortaya koyan güzel şarkıcı Aslı Hünel, bir süredir Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi isimli gündüz kuşağı programının sunucusu olarak karşımıza çıkıyor. 2015 yılından bu yana ekranlarda yer alan ve giderek popülerliği artan programı sunmaktan büyük bir keyif aldığını belirten Aslı Hünel, programın yeni sezona bomba gibi hazırlandığını ifade etti.

“HEM EĞİTİCİ HEM DE GELİŞTİRİCİ BİR PORGRAM!”

Verdiği bir röportajda Gelin Evi programının hem eğitici hem de geliştirici bir program olduğuna dikkat çeken Aslı Hünel, program vasıtası ile yarışmacıların anı defterlerini doldurabildiklerini ve bu yönü ile de programın oldukça özel olduğunu ifade etti.

YENİ SEZON BUGÜN BAŞLIYOR!

Gelin Evi’nin yeni sezonunun başlangıç tarihini açıklayan Hünel, yeni sezonun ilk bölümünün 8 Ağustos Pazartesi saat 12:15’te yayınlanacağını belirtti.