Aysun Kayacı yıllar sonra tatil için Bodrum’a geldi! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Yaptığı siyasi açıklamalarla sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri olan Aysun Kayacı, yıllar sonra Türkiye’de görüntülendi. Tatil için Bodrum’u seçen eski mankenin son halini görenler gözlerine inanmakta güçlük çekti. Aysun Kayacı’nın kilolu görüntüsü hayranlarını şaşırttı…
Aysun Kayacı yıllar sonra tatil için Bodrum’a geldi! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Son dönemde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasına giren Aysun Kayacı, tüm dikkatleri üzerine çeken paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçmiş yıllarda “Dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz.” şeklinde yaptığı sert çıkışla dikkatleri üzerine çeken Aysun Kayacı, sosyal medyadaki ses getiren paylaşımlarına devam ediyor. Eski manken bundan tam 10 yıl önce yatırım bankacısı Efe Kapancı ile dünya evine girerek yurt dışına taşınmıştı. Bir süredir Türkiye’den uzak bir yaşam süren Aysun Kayacı, en sonunda Bodrum’da görüntülendi.

Hayranları Aysun Kayacı’yı Tanımakta Zorlandı

Aysun Kayacı yıllar sonra tatil için Bodrum’a geldi! Son halini görenler gözlerine inanamadı

1997 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında 3. olarak adını duyuran Aysun Kayacı, uzun yıllar boyunca mankenlik ve oyunculuk yaptı. Geçmiş dönemde yaptığı siyasi açıklamalar ile sosyal medyada linç edilen Aysun Kayacı, 2021 yılında Efe Kapancı ile evlendikten sonra Londra’ya taşındı. Uzun yıllar boyunca gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü manken, geçtiğimiz gün Bodrum’da görüntülendi.

Sosyal medyada hala ilgi çekici paylaşımlar yapan Aysun Kayacı’nın kilolu halini görenler gözlerine inanamadı. Ünlü oyuncunun hayranları bile Aysun Kayacı’yı kilolu haliyle tanımakta zorlandı. Geçmiş yıllarda “Dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz” diyen Aysun Kayacı, tatil için Bodrum’u seçince magazin objektiflerinden kaçamadı. 2012 yılından beri görüntü vermeyen Aysun Kayacı’nın son halini görenler çok şaşırdı.

Hamile Olduğu İddia Edildi

Sosyal medyada adından sık sık söz ettiren Kayacı, siyah sade mayosu ile Gündoğan’daki bir plajda objektiflere takıldı. Aldığı kilolar ile dikkatleri üzerine çeken Aysun Kayacı, bir süre sonra görüntülendiğini fark etti ve eliyle karnını gizledi. 2012 yılından beri Londra’da yaşayan Aysun Kayacı’nın eliyle karnını tutması, hamilelik iddialarını gündeme getirdi. Geçtiğimiz haftalarda bir mağazada gelinlik deneyen bir modele benzetilen Aysun Kayacı, bir süredir sosyal medyada en çok merak edilen isimlerden biri haline gelmişti.