Bartın'da arazi anlaşmazlığı katliamı! Kimseye acımadı hepsine kurşun yağdırdı

Bartın'da iki komşu arazi sahipleri arasında yaşanan anlaşmazlık büyük bir faciaya dönüştü. Ne yazık ki yaşanan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Bartın'da arazi anlaşmazlığı katliamı! Kimseye acımadı hepsine kurşun yağdırdı

Arazi anlaşmazlıkları nedeniyle kan dökülmeye devam ederken bu haberlerden biri de Bartın'dan geldi. Bartın'da yaşanan arazi anlaşmazlığı büyük bir katliama neden olurken sinirlerine hakim olamayan kişi kurşun yağdırdı.

A.E. isimli kişi evinin yakınlarından bulunan arazide temizlik yapmaya başlayan 52 yaşındaki M.A. ve 55 yaşındaki eşi F.A. ile yanlarında bulunan 43 yaşındaki kardeşi M.A. ile arazi nedeniyle tartışma yaşamaya başladı. Tarafların arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken A.E. sinirlerine hakim olamayarak üzerinde bulunan silahla tartıştığı kişilerin üzerine kurşun yağdırdı. 

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KAVGASI SON DAKİKA: 2 ÖLÜ, 1 YARALI! 

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma bir anda katliama dönüşürken kavga ettiği 3 kişinin üzerine adeta ölüm kusan zanlının silahından çıkan 10 kurşun vücutlarına isabet etti. Silahtan çıkan kurşunların başına ve göğsüne isabet ettiği belirlenen 55 yaşındaki kadın olay yerinde, 53 yaşındaki eşi ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Bartın'da arazi anlaşmazlığı katliamı! Kimseye acımadı hepsine kurşun yağdırdı

Yüzünden aldığı kurşun yarası ile yere yığılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen 43 yaşındaki kardeşin tedavisine devam edildiği belirtilirken hayati tehlikesi bulunduğu açıklandı. Daha öncede iki aile arasında ağaç kesme nedeni ile tartışma yaşandığı ve husumet oluştuğu bugün bir kere daha yaşanan gerilimin ardından facianın meydana geldiği belirtiliyor. Silahlı saldırganın ise teslim olmamak için uzun süre direndiği, Jandarma tarafından yapılan operasyon ile ele geçirildiği açıklandı.