Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı, dava iddialarını ti'ye aldı! İkilinin arasında yaşanan problemler çözüme kavuştu!

Bu sene düzenlenen Survivor All Star 2022’ye katılan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya, medya patronu Acun Ilıcalı ile birbirine girmişti. Karacakaya’nın Ilıcalı’ya dava açtığı iddia edilirken ikiliden beklenmeyen bir paylaşım geldi. İşte Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı arasında yaşananlara ilişkin
Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı, dava iddialarını ti'ye aldı! İkilinin arasında yaşanan problemler çözüme kavuştu!

2005 yılından bu yana ekranlara gelen ve yayınlandığı her sezon da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran sevilen yarışma programı Survivor, bu sene All Star konsepti ile Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicisinin karşısına çıktı. Eski sezonlara damgalarını vuran yarışmacıları bir araya getiren All Star konsepti, finalinin üzerinden bir ay geçmiş olmasına rağmen kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Bu sene yarışmaya katılan ve performans sergileyen birçok isim ile gündemde kalmayı başaran Survivor All Star yarışması, ardında birçok tartışmayı bıraktı. Hem yarışmanın bu seneki şampiyonu Nisa Bölükbaşı’nın haksız galibiyet elde ettiği iddiaları hem de özellikle Batuhan Karacakaya ve ailesinin Acun Medya’ya yüklenmesi ile gündemde kalmaya devam eden fenomen yarışma programı, yeni bir haber ile daha kendisinden söz ettirdi. Ancak bu sefer ki haber yüzleri güldüren cinsten oldu.

BATUHAN KARACAKAYA VE AİLESİ ACUN MEDYA’YA YÜKLENMİŞTİ!

Geçtiğimiz sezonda da Survivor Gönüllüler- Ünlüler konseptinde performans sergileyen ancak tüm performansına rağmen yarı finale dahi yükselemeyen Batuhan Karacakaya, bu sene yayınlanan All Star konseptine davet edildi. Yarışmanın başlangıç tarihine kadar sıkı bir kampa giren Karacakaya, bu sene şampiyonluk kupasını kaldıracağı konusunda oldukça iddialıydı.

Sezon boyunca tüm gücünü ortaya koyan ve bu sene yarı finale kadar yükselmeyi başaran Batuhan Karacakaya, yarı finalde Nisa Bölükbaşı’na karşı elendi. Karacakaya’nın elenmesi annesini sinirlendirdi ve anne Karacakaya Twitter hesabından oğlunun hakkının yendiğini iddia eden paylaşımlarda bulunarak Acun Medya’ya yüklendi.

ARABASI VERİLMEDİ!

Batuhan Karacakaya ve Acun Ilıcalı, dava iddialarını ti'ye aldı! İkilinin arasında yaşanan problemler çözüme kavuştu!

Batuhan Karacakaya yarışmada 3 milyon TL değerinde bir aracın sahibi olmuştu. Ancak Karacakaya’ya hak ettiği araç yarışma sonrasında verilmedi ve bunun üzerine Karacakaya’nın Acun Medya’ya dava açma hazırlığında olduğu iddia edildi.

İDDİALARI YALANLADILAR!

Çıkan dava iddialarının üzerine Twitter hesabından iddiaların asılsız olduğunu paylaşan Karacakaya, Instagram hesabından da Acun Ilıcalı ile yeni bir fotoğraf paylaşarak “dava haberlerini bu şekil takip ediyoruz” notunu düştü.