Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi nerede çekiliyor? Konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

ATV’de yayın hayatına başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile alakalı olarak bilgiler merak ediliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi nerede çekiliyor? Dizinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, ne zaman yayınlanıyor?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi nerede çekiliyor? Konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

ATV’nin yeni yayın döneminin en iddialı dizisi yayın hayatına merhaba dedi. Ben Bu Cihana Sığzmazam dizisi henüz başlamadan dahi çok büyük bir beğeni toplamıştı. Dizinin çok iddialı bir yapım olması ise şimdiden bu yapımı en çok konuşulanlar arasına soktu. Peki Ben Bu Cihana Sığzmazam dizisi nerede çekiliyor? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne? Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosunda hangi ünlü oyuncular bulunuyor?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde kullanılan mekanlar oldukça büyük ilgi gördü. Dizinin bir bölümü Binbir Gece Masallarının başkentinde çekildi. Özbekistan’da yapılan çekimler oldukça beğenildi. Semerkand ve Buhara’da çok geniş bir ekip tarafından çekimler yapıldı. Ancak dizinin çekildiği ana yer ise İstanbul oldu. İstanbul’un farklı semtlerinde bulunan farklı mekanlar dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği yerler oldu. Ancak Beşiktaş ve Galata’da ana çekimlerin yapıldığı bildirildi.

DİZİNİN KONUSU NE?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oldukça orijinal bir konusu bulunuyor. Dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyorlar. Dizinin ana karakteri olan Cezayir Türk köklü ve güçlü bir aileye mensuptur. Devlet için çalışırken bir sabotaja uğrayan ağabeyinin intikamını alan Cezayir Türk öldü gösterilerek yeni bir hayat yaşamaya başlar. Ailesini özlese de ülkesine dönemeyen Cezayir Türk çok geçmeden deşifre olur. İstanbul’a döndüğünde ise bambaşka gelişmeler olduğunu görür.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ben Bu Cihana Sığzmazam dizisinin başrolünde Oktay Kaynarca yer alıyor. Ayrıca dizide Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Erken Sever, Ragıp Savaş, Kerem Kupacı, Ziya Kürküt, Batuhan Sezer, Burcu Binici, Işıl Yücesoy, Aylar Melayeva, Osman Albayrak, Mert Kırlak oyuncu kadrosunda yer alıyorlar.