Bir kere daha ölümden dönen İbrahim Tatlıses evlilik kararı aldı! Bahçeli ev arıyorum diyen İbo açıklaması ile kafaları yaktı

Geçirdiği trafik kazasının ardından bir kere daha ölümün eşiğinden dönen İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamaları ile sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile ayrıldı mı, evlenecek mi, yeni aşkı kim?
Bir kere daha ölümden dönen İbrahim Tatlıses evlilik kararı aldı! Bahçeli ev arıyorum diyen İbo açıklaması ile kafaları yaktı

Türk müziğinin imparator lakaplı sanatçısı İbrahim Tatlıses Bodrum'da geçirdiği trafik kazası ile bir kere daha ölümden dönmüştü. Yaşadığı kazanın ardından aracında sıkışan ve uzun uğraşlar sonucunda kurtarılan İbrahim Tatlıses kaza sonrasında oğlu ile yaşadığı gerilimle bir kere daha gündemi sallamıştı. 

Geçirdiği kaza sonrasında yanına ilk koşanlardan biri de küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses olan İbo, oğlunu "artistlik" yapmakla itham ederken, yeniden barışmaları beklenen ikili arasında ipler bir kere daha gerilmişti. İbrahim Tatlıses oğlunu mirası için kendisini baskı altına almakla itham ederken oğlu ise mahkemeye başvuru yaparak babasına vasi atanmasını istemişti. 

İBRAHİM TATLISES YENİ EV ARIYOR! BAHÇELİ EV BULURSA EVLENECEK

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile gündem olmaya devam eden İbrahim Tatlıses bu sefer ev aradığını söyledi paylaşımı ile yankı uyandırdı. İbo sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum..." yazarak takipçilerini şaşırtı. 

İbo'nun paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum alırken bazı takipçileri İbrahim Tatlıses'i eleştirirken bazı kadın takipçileri ise imparatora sosyal medya hesapları üzerinden evlilik teklif etti. İbrahim Tatlıses'in oturduğu evi sattığı ve yeni bir ev aradığı, sosyal medyada ise durumu şaka yollu bu şekilde açıkladığı iddia edildi.