Mehmet Ali Erbil Tiktok canlı yayını ile günlük kaç TL kazanıyor o isim açıkladı

Son dönemde TikTok platformu üzerinden yaptığı canlı yayınlardaki hareketleri ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in günlük kazancı hareketlerinin sebebini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam...
Mehmet Ali Erbil Tiktok canlı yayını ile günlük kaç TL kazanıyor o isim açıkladı

Geçirdiği kaçış sendromu hastalığı ile pek çok kez ölümle burun buruna gelen ve sağlık durumu bozulan Mehmet Ali Erbil son dönemde yaptığı TikTok canlı yayınları ile adından söz ettiriyordu. Canlı yayında yaptığı tuhaf hareketler ve takipçilerine sarf ettiği sözler ile konuşulan Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya platformu üzerinden kazandığı para duyanların ağızlarını açık bıraktı. 

TikTok fenomeni olan Ece Ronay ile adı taciz skandalına karışan Mehmet Ali Erbil ağır eleştirilere maruz kalırken taraflar birbirlerinden karşılıklı olarak şikayetçi olmuş, konu mahkemeye taşınmıştı. Klibinde oynadığı fenomen Ronay tarafından taciz iddiaları gündeme gelmiş, genç kız Erbil'in attığını iddia ettiği mesajlarını ifşa etmişti. 

ECE RONAY, MEHMET ALİ ERBİL'İ HEDEF ALDI: YENİ DİLENCİNİZ HAYIRLI OLSUN! 

Mehmet Ali Erbil'in TikTok hesabı açması üzerine mahkemelik olduğu Ece Ronay paylaşımda bulunarak "yeni dilenciniz hayırlı olsun" paylaşımında bulunmuştu. Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’da başvurdu ve fenomen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mehmet Ali Erbil Tiktok canlı yayını ile günlük kaç TL kazanıyor o isim açıkladı

Bunun üzerine Ronay, Mehmet Ali Erbil'in günlük kazancını ifşa etti. Ronay paylaşımında ''Mehmet Ali Erbil günlük 70 ile 100 bin TL para kazanıyor. Orada her tarzda insan var… Video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz. Bunun için karşı tarafla yarışma yapıyorsunuz, karşılıklı ceza verme oyunları oynuyorsunuz. İnsanlar da size canlı yayın boyunca hediye gönderiyor. Bu hediyeleri almanın belirli bir miktarda ücreti var" diyerek günlük kazancı 70 ila 100 bin TL olarak ilan etti.