Bülent Ersoy yeni malikanesi için servet ödedi! Çeşme'de 20 milyon TL'ye lüks yazlık aldı!

Harcamaları ile gündem olan ünlü sanatçı Bülent Ersoy bir yandan da emlak yatırımlarına devam ediyor. Bülent Ersoy son olarak Çeşme’de lüks bir yazlık için adeta servet ödedi.
Bülent Ersoy yeni malikanesi için servet ödedi! Çeşme'de 20 milyon TL'ye lüks yazlık aldı!

Türkiye’nin ünlü sanatçılarından olan Bülent Ersoy en çok kazanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü sanatçı kazandıkları ile bir yandan emlak yatırımı yaparken bir yandan da hatırı sayılır kısmını da mücevherlere harcıyor. Bülent Ersoy’un son emlak yatırımı ise ünlü tatil merkezlerinden Çeşme oldu.

20 MİLYON TL'YE ÇEŞME'DE LÜKS YAZLIK ALDI

Konser için Çeşme’ye giden Bülent Ersoy burada boş durmadı ve bir de emlak yatırımı yaptı. Lüks bir yazlık satın alan Bülent Ersoy yeni malikanesi için adeta bir servet ödedi. Bülent Ersoy’un bu lüks yazlık için 20 Milyon TL ödeme yaptığı iddia edildi. Yeni evi için yüklü miktarda ödeme yapan Bülent Ersoy’un bununla da kalmayıp tadilat için harekete geçtiği öğrenildi.

TADİLAT İÇİN 2 MİLYON TL ÖDEDİ!

Çeşme’deki lüks yazlığında tadilat yaptırmak için harekete geçen Bülent Ersoy bunun için de yaklaşık 2 Milyon TL’yi gözden çıkardı. Ünlü bir mimarla anlaşan sanatçı evine Kleopatra havuzu ve asansör yaptırıyor. Ayrıca evde detaylı bir yenileme isteyen Bülent Ersoy paraya acımadı. Ünlü mimarın ismi açıklanmazken çalışmalara hemen başlandığı ve bir ay içerisinde tüm tadilat işlemlerinin tamamlanacağı bildirildi.

Öte yandan Bülent Ersoy’un Çeşme’de satın aldığı villanın nerede olduğu açıklanmazken denize sıfır konumda yer aldığı belirtildi. 570 metrekarelik taş bir yapı tarzında inşa edilmiş lüks yazlık Bülent Ersoy’un uğrak adreslerinden birisi olacak.

1,5 MİLYON TL'YE ASANSÖRLÜ MEZAR!

Bülent Ersoy yakın bir zamanda kendisine lüks mezar hazırlatması ile de gündem olmuştu. Babasının mezarını ziyaret ettiği sırada mezarların çok dar olduğunu ve kendisinin sığmayacağını söyleyen Bülent Ersoy hemen ardından harekete geçmişti. Kendisine şifreli ve asansörlü bir mezar hazırlanmasını isteyen Bülent Ersoy 3 kişinin sığacağı büyüklükte bir mezar yapılması için 1,5 Milyon TL ödemişti.