Destan dizisinin final haberine üzülen izleyicilere bir şok haber daha! “Aslında her şey iyi gidiyordu…”

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Destan dizisi, son olarak final yapacağı iddialarıyla gündeme gelmişti. Reytingleri iyi giden dizi ile ilgili final iddiaları sonrası yeni bir iddia ortaya atıldı.
Destan dizisinin final haberine üzülen izleyicilere bir şok haber daha! “Aslında her şey iyi gidiyordu…”

ATV ekranlarında Kasım 2021’de izleyici karşısına çıkmaya başlayan Destan dizisi, ilk sezonunu 27. bölümüyle geçtiğimiz haftalarda noktaladı. Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli isimlerinin yer aldığı dizi sezon arasındayken, dizi ile ilgili şok eden final iddiaları gündeme geldi. Ekranlara gelmeye başladıktan kısa bir süre sonra geniş kitlelere ulaşarak reytinglerde üst üste başarılı sonuçlar elde eden Destan dizisinin final yapacağı söylentileri izleyicilerini üzerken, diziyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Reytingleri iyi gitmesine rağmen final iddialarıyla gündeme gelen dizi ile ilgili gündeme gelen yeni iddialar izleyicileri şaşırttı. İşte detaylar…

DESTAN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli isimlerinin yer aldığı Destan dizisi, başarılı bir çıkış yaptı ve kış sezonunun en başarılı yapımlarından biri haline geldi. Özellikle de daha önce Hercai dizisinde oyunculuk konusunda yeteneklerini kanıtlayan Ebru Şahin’in Destan dizisindeki performansı izleyiciden tam not almıştı. Her şeyin yolunda gittiği dizide, Üç Kız Kardeş dizisinin yayın hayatına başlamasından sonra işler bozulmaya başladı. Reytinglerde sürekli yükselen Üç Kız Kardeş dizisinin başarısı, Destan dizisinin reytinglerdeki birincilikten etti. Ancak yine de Destan dizisinin reytingleri final kararı aldıracak kadar kötü gitmiyordu…

FİNAL İDDİALARININ ÜSTÜNE BİR YENİ İDDİA DAHA!

Destan dizisinin final haberine üzülen izleyicilere bir şok haber daha! “Aslında her şey iyi gidiyordu…”

Destan dizisinin yeni sezonda tek bölümle ekranlara gelip daha sonra final yapacağı iddia edildi. Dizinin yapım ekibinden bu iddialara karşı herhangi bir açıklama gelmedi. Destan dizisinin final yapacağı iddiaları izleyicileri üzerken, dizi ile ilgili bir yeni iddia daha gündeme geldi. İddialara göre Destan dizisi yeni sezona giriş yaptığında kadrosunda çok büyük eksiklikler olacak.

İddialara göre Destan dizisinde yeni sezonda Edip Tepeli, Selim Bayraktar ve Burak Berkay Akgül yer almayacak. Ancak dizinin yeni sezonda tek bölümle ekranlara geleceği iddiaları da göz önünde bulundurulduğunda, bu final bölümünde birçok kilit oyuncunun yer almayacağı düşünülüyor.