Ece Erken, merhum eşinin eski eşi Benan Kocadereli'ye seslendi: Eğer böyle bir şey varsa ilk iş mahkemeye başvuracağım!

Ocak ayında 5 kişinin saldırısına uğrayan ve bacağına isabet eden 7 kurşun sonrasında hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ardında miras kavgaları sürüyor. Ece Erken, eski eş Benan Kocadereli’ye seslendi. İşte ayrıntılar…
Ece Erken, merhum eşinin eski eşi Benan Kocadereli'ye seslendi: Eğer böyle bir şey varsa ilk iş mahkemeye başvuracağım!

Yıllardır sunuculuk yapan ve çok küçük yaşlardan beri kendi parasını kendi kazanan ünlü sunucu Ece Erken, bir süre önce ilişkiye başladığı Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile gündeme gelmiş ve iki çocuk babası Mahmutyazıcıoğlu’nun ilişkinin başlangıcında hala evli olmasından ötürü eleştiri bombardımanına tutulmuştu.

Tüm eleştirilere rağmen aşklarının arkasında duran ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun boşanmasının ardından sade bir nikah töreni ile dünya evine giren çift, birbirlerine kavuştuklarını söyleyerek her daim mutluluk pozları verdi. Ancak uğruna büyük savaşların verildiği aşk, ocak ayına gerçekleşen hain saldırısı sonrasında kana bulandı.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ocak ayının sonunda ortağı olduğu balıkçıda hain bir saldırıya uğradı. Tanıdığı 5 kişinin mekanı basmasının ardından darp edilen Mahmutyazıcıoğlu, bacağına isabet eden 7 kurşun sonrasında kan kaybından hayata gözlerini yumdu.

Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesinin üzerinden aylar geçtikten sonra Ece Erken ile merhum eşinin ailesi karşı karşıya geldi. Mahmutyazıcıoğlu’nun abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisini tehdit ettiğini ve mal peşine düştüğünü belirten Ece Erken, bu kez de Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşine seslendi.

REDDİ MİRAS YAPMIŞTI!

Ece Erken, merhum eşinin eski eşi Benan Kocadereli'ye seslendi: Eğer böyle bir şey varsa ilk iş mahkemeye başvuracağım!

Eşinin ölümünün hemen ardından harekete geçen Ece Erken, eşinden kalan hiçbir şey istemediğini, onu her zaman çok seveceğini belirterek mahkemeye başvurmuş ve reddi miras yapmıştı. Erken, reddi miras yaptığını gösteren dilekçeyi de Instagram hesabından paylaşmıştı.

EŞİNİN ABİSİNDEN TEHDİT!

Eşinin öldürülmesinin hemen ardından Mahmutyazıcıoğlu ailesinin miras peşine düştüğünü belirten Erken, geçtiğimiz günlerde Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini iddia etmiş ve WhatsApp yazışmalarını ifşa etmişti.

ESKİ EŞE SESLENDİ!

Hakkında “mal kaçırma yok, onlar kızlarımın” dediği öne sürülen eski eş Benan Kocadereli’ye seslenen Ece Erken, Kocadereli’nin Celal Mahmutyazıcıoğlu ile ortaklaşa hareket ettiğini ima etti ve mahkemeye başvuracağını belirtti.