Emlak zengini ünlülerin servetleri dudak uçuklattı! İbrahim Tatlıses, Halit Ergenç, Burak Özçivit!

Ünlüler dünyasında gayrimenkul zengini isimlerin sayısı son dönemlerde oldukça artmaya başladı. Kazandıklarını gayrimenkul yatırımında değerlendiren ünlülerin servetleri dudak uçuklatıyor!
Emlak zengini ünlülerin servetleri dudak uçuklattı! İbrahim Tatlıses, Halit Ergenç, Burak Özçivit!

Ünlüler dünyasında son yıllarda gayrimenkul zengini olan isimlerin sayısı artmaya başladı. Geçmiş dönemlerde kötü yatırımları ile anılan ünlüler dünyasında artık doğru yatırım yapan isimler ön plana çıkmaya başladı. Kazandıklarını gayrimenkule yatıran ünlüler servetlerine servet katıyorlar. Özellikle bazı ünlülerin servetleri duyanların dudaklarını uçuklatıyor.

BURAK ÖZÇİVİT EMLAK ZENGİNİ ÜNLÜLER ARASINA GİRDİ

Ünlü oyuncu Burak Özçivit son dönemlerde ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisi ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Ünlü oyuncu bu diziden hatırı sayılır bir gelir elde ediyor. Kazandıklarını gayrimenkule yatıran Burak Özçivit’in çok sayıda lüks gayrimenkulü bulunuyor. İddialara göre Burak Özçivit şimdiden 70 milyon dolarlık bir servetin sahibi oldu.

HALİT ERGENÇ MALİKANELERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Türk sinemasının ve televizyon dizilerinin aranan isimlerinden olan usta oyuncu Halit Ergenç de gayrimenkul yatırımları ile dikkat çekiyor. Bir ayağı Türkiye’de bir ayağı Londra’da olan ünlü oyuncu her iki ülkede de gayrimenkul yatırımları yapmış durumda. Eşi Bergüzar Korel ve çocukları ile gözden uzak bir yaşamı tercih eden Halit Ergenç’in 30 milyon dolarlık bir serveti olduğu belirtiliyor.

KIVANÇ TATLITUĞ KAZANCINI ARSALARA YATIRDI

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da emlak zenginleri arasında bulunuyor. Çok sayıda evi olsa da ünlü oyuncu daha çok arsa satın almayı tercih ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un 25 milyon dolarlık bir servetinin olduğu belirtiliyor.

İBRAHİM TATLISES SANAT DÜNYASININ ÖNCÜSÜ!

Türkiye’de emlak zengini ünlüler denilince akla ilk gelen isimlerden olan İbrahim Tatlıses bu alanda sanat dünyasına da öncülük etmiş bir isim olarak ön plana çıkıyor. İbrahim Tatlıses’in çok sayıda evi, arsası, villası olduğu biliniyor. Ünlü sanatçının servetinin 200 milyon dolardan fazla olduğu tahmin ediliyor.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN PARAYI EMLAK YATIRIMLARI İLE TUTTU

Diriliş Ertuğrul dizisi ile dünya çapında üne kavuşan Engin Altan Düzyatan oyunculuğundan kazandıklarını emlak yatırımına çevirmiş isimler arasında yer alıyor. Oldukça mütevazi bir yaşam tarzını benimseyen ünlü sanatçı lüks harcamalar yapan birisi olarak tanınmıyor. Onun yerine yatırıma yönelen ünlü oyuncunun onlarca evi olduğu biliniyor. Engin Altan Düzyatan’ın 50 milyon doları geçen serveti olduğu belirtiliyor.