Galatasaray'ın yeni yıldızı İcardi'nin attığı imza başına bela oldu tüm malvarlığı elinden gitti!

Galatasaray'ın Paris Sant German takımından transfer ettiği yeni yıldız futbolcusu Arjantinli yıldız İcardi tarafından atılan imzanın ardından tüm malvarlığının elinden gittiği iddia edildi.
Galatasaray'ın yeni yıldızı İcardi'nin attığı imza başına bela oldu tüm malvarlığı elinden gitti!

Spor dünyasının en sansasyonel çiftleri arasında gösterilen Wanda Nara ile Mauro Icardi boşanmaya karar vermişti. Galatasaray'ın PSG'den transfer ettiği yeni yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara tarafından terk edilmesi magazin basınında büyük yankı uyandırmıştı. 

İkilinin boşanması kadar boşanma sonrası yaşananlarda magazin basını tarafından yakından takip edilmeye devam edilirken ikili arasında imzalandığı iddia edilen evlilik sözleşmesi de gündemi salladı. Ünlü yıldızın imzaladığı sözleşme nedeniyle "beş parasız" kaldığı, evleri de dahil olmak üzere tüm malvarlığını kaybettiği iddia edildi. 

ICARDİ TÜM MALVARLIĞINI KAYBETTİ! 

NTV Spor tarafından TyC Sports'a dayandırılan habere göre Maura Icardi ile Wanda Nara arasındaki boşanma davası dudak uçuklatan iddialara konu oldu. Çiftin özel bir anlaşma imzaladığı, bu anlaşma nedeni ile eşinden boşanan İcardi'nin konutlarının da dahil olduğu tüm taşınmazları ve mal varlığının eşine geçtiği iddia edildi. 

Buna ek olarak Icardi'nin bugüne kadar imzaladığı ve 2050 yılına kadar imzalayacağı tüm sözleşmelerin geliri de boşandığı eşi Wanda Nara'ya aktarılacak. Arjantinli dünya yıldızının eşine devredilecek mal varlığı listesinde Milano'da yer alan süper lüks bir daire ile dünyaca ünlü Como Gölü üzerinden yer alan evi de yer aldı. 

Hatırlanacağı üzere Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı "Bu anı yaşamak benim için acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lütfen, sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum" açıklaması ile ayrılığı duyurmuştu. Çift 2021 senesinde de benzer bir karar almış ancak sonrasında araya giren dostları vasıtası ile yeniden bir araya gelme kararı aldıklarını duyurmuştu.