Genç şarkıcı Aleyna Tilki, idolü olan usta sanatçı Selda Bağcan ile düet yaptı!

Daha önce verdiği röportajlarda idollerinden birisinin usta sanatçı Selda Bağcan olduğunu ifade eden genç şarkıcı Aleyna Tilki, hayalini gerçekleştirdi. Tilki, hayranı olduğu usta sanatçı ile birlikte şarkı söyledi ve heyecanını dile getirdi. İşte Aleyna Tilki- Selda Bağcan düetine ve Aleyna Tilki’n
Genç şarkıcı Aleyna Tilki, idolü olan usta sanatçı Selda Bağcan ile düet yaptı!

Yıllar önce katılmış olduğu “Yetenek Sizsiniz” isimli fenomen yarışma programında kendisini gösteren ve kısa süre sonra da küçük yaşına rağmen müzik piyasasına atılma cesaretini gösteren genç şarkıcı Aleyna Tilki, henüz reşit olmadan adım attığı sektörde gelişimini gözler önüne sermeye devam ediyor.

Sektöre adım attığı ilk zamanlarda yaşı sebebi ile birçok eleştiriye maruz kalan hatta birçok meslektaşı tarafından da ciddiye alınmayan Aleyna Tilki, zaman içerisinde hedeflerini tek tek yerine getirerek arzu ettiği yerlere gelmeyi başardı. Her daim dünya genelinde adını duyuracağını ve hedefinin Türkiye sınırlarını aşmak olduğunu belirten Aleyna Tilki, geçtiğimiz yıl bu hedefini adına ilk adımını atarak dünyaca ünlü müzik şirketi Warner Music ile anlaşmaya vardı.

Hedefi doğrultusunda ilerlerken dünyaca ünlü bir müzik dergisine röportaj veren ilk Türk kadın şarkıcı olmayı da başaran Aleyna Tilki, bu başarısı ile de göğüs kabartmıştı. Verdiği röportajda, daha önce de belirtmiş olduğu üzere en çok dinlediği ve idolü olarak gördüğü ismin usta sanatçı Selda Bağcan olduğunu ifade eden Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde hayranı olduğu sanatçı ile sahnede buluştu.

HARBİYE KONSERİN’DE SAHNEYE DAVET ETTİ!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, idolü olan usta sanatçı Selda Bağcan ile düet yaptı!

Uzun yıllardır sahnelerde olan ve yıllar geçse de ne popülerliğinden ne de güçlü sesinden bir şey kaybetmeyen usta sanatçı Selda Bağcan, geçtiğimiz gün Harbiye’de konser verdi. Selda Bağcan, kendisini dinlemeye gelenlerin arasında Aleyna Tilki’nin de olduğunu fark edince genç şarkıcıyı sahneye davet etti.

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİLER!

Aleyna Tilki’ti sahneye davet ettikten sonra Tilki’ye övgüler yağdıran Selda Bağcan, sonrasında genç şarkıcı ile birlikte şarkılar söyledi.

“SOĞUK SU İÇMEM LAZIM!”

Kendisine övgü dolu sözler söyleyen Aleyna Tilki “şu an dizlerim titriyor, içeri geçince soğuk su içmem lazım” diyerek heyecanını dile getirdi.