Hadise sahnede gözyaşlarına boğulmuşu! Mehmet Dinçerler ile kavganın nedeni ortaya çıktı, çift boşanacak mı, ayrılacak mı?

Ekranların sevilen yüzü ve şarkıların güçlü sesi Hadise ani bir kararla Mehmet Dinçerler ile evlenmişti. Mehmet Dinçerler'in 3 milyon liralık evlilik teklif ettiği yüzüğü de çok konuşulmuştu. Çiftin ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Neden kavga ettiler, ayrılıyorlar?
Hadise sahnede gözyaşlarına boğulmuşu! Mehmet Dinçerler ile kavganın nedeni ortaya çıktı, çift boşanacak mı, ayrılacak mı?

Sevilen şarkıları ve mütevazı kimliği ile milyonların gönlüne taht kuran Hadise ani bir kararla sevenlerini şaşırtmış ve hayatını Mehmet Dinçerler ile birleştirmişti. Çiftin evlilik kararı kadar evlilik teklifinden Mehmet Dinçerler'in Hadise'nin parmağına taktığı 3 milyon liralık yüzüğü de çok konuşulmuştu. 

Süreçte Dinçerler'in borç haberleri de çok konuşulmuş, Dinçerler ise iddiaları reddederek borçların kendi şirketi ile alakası olmadığı, diğer aile üyelerine ait olduğunu söylemişti. Çift gözlerden uzak bir düğünle hayatını birleştirmeyi tercih ederken ne yazık ki gelen son haberler Hadise'nin sevenlerini üzdü. 

HADİSE KÜÇÜK BİR YOL ŞARKISINI GÖZ YAŞLARI İÇERİSİNDE SÖYLEDİ, AYRILIK İDDİALARI ALEVLENDİ! 

Çiçeği burnunda çiftin evlilikleri daha bir yılını doldurmadan çatırdamaya başladı. İzmir Enternasyonal Fuarı çim konserleri etkinlikleri kapsamında Hadise sahne alırken konseri esnasında söylediği "Bir Küçük Yol" şarkısında sahnede göz yaşlarına boğuldu. 

Konser esnasında şarkısını söylerken gözyaşlarına hakim olamayan Hadise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Hayatımın şarkısı dediğim Küçük Bir Yol'u tam iki sene önce bugün yayınladık. Bizi böylesine güçlü ve anlamlı bir şarkı ile buluşturan Devrim ve Mete'ye tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

HADİSE - MEHMET DİNÇERLER ÇİFTİ BOŞANIYOR MU, AYRILACAK MI, NEDEN KAVGA ETTİLER?

Sabah Gazetesi tarafından yapılan haberlere göre Mehmet Dinçerler'in yoğun bebek isteği çift arasında görüş ayrılığı oluşmasına neden oldu. Hadise yoğun konser programı ve yeni albüm çalışmaları nedeniyle bu isteği geri çevirirken ilişkide kriz yaşandı. Annelerin devreye girdiği ve ikiliyi barıştırmak için yoğun mesai harcadıkları belirtilirken ikilinin alyanslarını çıkarması ve suskunluğunu koruması ise kriz iddialarını güçlendirdi.