Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor! Hadise'den ilk açıklama geldi, ne zaman evlendi, neden boşandı?

Küçük bir yol şarkısını sahnede söylediği anlarda göz yaşlarına boğulan Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin evliliği ne yazık ki kısa sürdü. Peki Hadise boşanıyor mu, neden boşanacaklar, ayrılık iddiaları doğru mu?
Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor! Hadise'den ilk açıklama geldi, ne zaman evlendi, neden boşandı?

Belçika'da katıldığı şarkı yarışmasında bir anda şöhrete kavuşan gurbetçi Hadise, sonrasında Türkiye'de de ilgi görmeye başlamış, Türkçe albümü ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapmıştı. Güçlü sesi ile hayran kitlesini arttıran Hadise'ye asıl büyük ünü getiren ise Acun Ilıcalı'nın sunduğu ses yarışmasında yaptığı jürilik olmuştu. 

Kendisi de bir ses yarışması ile ünlenen Hadise, jüri koltuğunda oturduğu süre boyunca samimiyeti ve sempatik tavırları ile milyonlarca kişiye ulaşmayı başarmıştı. Türkiye'nin bağrına bastığı Hadise önce ailevi sorunları ile gündeme gelirken sonrasında ise aşk hayatı ile magazin basınına konut olmuştu. Son olarak ise adının anıldığı Mehmet Dinçerler ile ani bir şekilde evlilik kararı alan Hadise çok konuşulmuştu. 

HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER NE ZAMAN EVLENDİ?

Hadise'ye evlilik teklifinde taktığı 3 milyon liralık yüzük ile uzun süre konuşulan Mehmet Dinçerler ani bir kararla evlenmeye karar verdiklerini açıklamıştı. 15 Mart tarihinde nişanlanan çift Mayıs ayı içerisinde ise aile arasında düzenlenen sade bir törenle dünya evine girmişti. 

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor! Hadise'den ilk açıklama geldi, ne zaman evlendi, neden boşandı?

HADİSE VE MEHMTER DİNÇERLER BOŞANIYOR MU, BOŞANACAK MI, NEDEN AYRILDILAR?

Geride bıraktığımız günlerde konserinde seslendirdiği şarkısında göz yaşlarına boğulan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanacağı iddiaları gündemi sallamıştı. Çift tüm bu süreçte suskunluğunu korurken önce alyanslar çıkmıştı. Dün ise ikili birbirini takipten çıktı ve sosyal medya hesaplarında birbirlerine ait resimleri kaldırdı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" diyerek boşanma haberlerini doğruladı.