Hollywood yıldızından şaşkına çeviren itiraf: Tecavüzcümle dere kenarında sohbet ettim!

Görsel sanatlar ve gösteri dünyasında başlayan “#metoo” hareketinden önce, geçtiğimiz yıllarda yaşadığı taciz olayını anlatarak dikkatleri çeken 54 yaşındaki ünlü oyuncu Ashley Judd, kendisine tecavüz eden adamın hikayesini dinlemek için dere kenarında tecavüzcüsü ile sohbet ettiğini itiraf etti.
Hollywood yıldızından şaşkına çeviren itiraf: Tecavüzcümle dere kenarında sohbet ettim!

Gösteri dünyasında başlayan “#metoo” hareketinden yıllar önce, yaşadığı bir taciz olayını anlatarak dikkatleri çekmeyi başarmış olan ünlü oyuncu Ashley Judd, bu kez de duyanları bir kez daha şaşkına çeviren başka bir itirafla dikkat çekti. 54 yaşındaki ünlü oyuncu, kendisine tecavüz eden adamın hikayesini dinlemek istediğini ve onunla bu sebepten “yapıcı” bir sohbet gerçekleştirdiğini itiraf etti. Healing With David Kesller isimli podcast yayınında konuşan Judd, tecavüz olayının 1999’da yaşandığını ve tecavüzcüsü ile yıllar sonra bir dere kenarında sallanan sandalyeler üzerinde sohbet ettiğini söyledi.

“ACIDAN KURTULMANIN BİRÇOK YOLU VAR”

Hollywood yıldızından şaşkına çeviren itiraf: Tecavüzcümle dere kenarında sohbet ettim!

Podcast yayınında şaşkınlık uyandıran itirafta bulunan Judd “Bunun anlatıyorum, çünkü acıdan kurtulmanın birçok yolu var. Bunu hatırlamak önemli” sözlerini dile getirdi. Söz konusu sohbet sırasında tecavüzcüsünün derin bir pişmanlık duyduğunu itiraf ettiğini belirten Judd, aslında kendisine tecavüz eden kişiden bir beklentisi olmadığını ancak onun hikayesini dinlemek istediğini söyledi. Bunun sonucunda hala acı çeken başka kişilere yardım etmek istediğini de dile getiren Judd, daha önce 3 kez tacize uğradığını itiraf etmişti. Judd bu konudaki ilk itirafını da 2011 yılında “All That Is Bitter&Sweet” isimli hatıra kitabında paylaşmıştı.

ANNESİNİN ÖLÜMÜ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Uğradığı tacizler konusunda konuşma fikrinin o dönemde terapistinden geldiğini de belirten Judd, tüm bu travmalardan kurtulmasında ruhsal bir gücün kendisine yardımcı olduğunu da iddia etti. Judd, çok kısa bir süre önce country şarkıcısı olan annesi Naomi Judd’u kaybederek gündeme gelmişti. Öte yandan Judd, tecavüzcüsünden hamile kaldığı haberleriyle de geçtiğimiz yıl ABD’de kürtajı yasaklayan yasa tartışmaları sırasında yeniden gündeme gelmişti.

ASHLEY JUDD KİMDİR?

Ashley Judd 19 Nisan 1968’de Los Angeles’ta dünyaya geldi. 54 yaşındaki ünlü oyuncu, aynı zamanda “siyasal eylemci” kimliğiyle de tanınıyor. Country şarkıcısı olan Naomi Judd’un kızı olan Ashley Judd, aynı zamanda Wyonna Judd’un da kardeşidir. Ünlü oyuncu Kızları Öp, Bir Yunusun Hikayesi, Kuralsız gibi filmlerde rol aldı ve 1993 yılında “En İyi Kadın Oyuncu Bağımsız Ruh Ödülünün” sahibi olmuştu. Ayrıca Judd Birleşmiş Milletler’in iyi niyet elçiliğini de yapmaktadır.