İbrahim Kalın'ın öpüşmesi Putin'i şaşırttı, Putin'in Kalın'ı taklit ettiği o video sosyal medyada viral oldu!

Şanghay İşbirliği Örgütü zirvesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber düzenlenen organizasyona katılan İbrahim Kalın'ın taklidini yapan Putin'in görüntüleri sosyal medyada viral oldu! İşte o anlar...

Türkiye'nin de katılım gösterdiği Şanghay İşbirliği Örgütü toplantısı sona erdi. Toplantının sona ermesine rağmen yankıları devam ederken bir paylaşım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlerle verdiği pozun da önüne geçmeyi başardı. 

İbrahim Kalın'ın Rus heyeti ile selamlaştığı anda onlara sarılarak öpmesi esnasında Putin tarafından yapılan hareketlerin görüntüsü sosyal medyada viral oldu. Putin'in Kalın'ın taklit ettiği görüntüler yorum yağmuruna tutuldu. 

PUTİN İBRAHİM KALIN'IN ÖPÜŞTÜĞÜ ANLARI TAKLİT ETTİ, SOSYAL MEDYA YIKILDI! 

Bu sene Özbekistan'ın Semerkant kentinden düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü toplantısı sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlerle görüntüsü büyük yankı uyandırırken İbrahim Kalın'ın Rus heyeti ile öpüştüğü anlarda Putin tarafından yapılan taklidininin videosu sosyal medyada viral oldu.

İbrahim Kalın'ın Rus heyeti ile sarılarak öpüştüğü anlarda Putin'in kameralara yansıyan görüntüsünde Kalın'ın taklidini yaparak yaşadığı şaşkınlığı gözler önüne serildi. Pandemi nedeniyle alınan güvenlik tedbirleri gevşemiş olsa da yine de liderlerin sarılmaması ve öpüşmemesi dikkat çekerken Kalın'ın Rus heyetiyle kurduğu yakin takip Putin'in radarına takıldı.