İbrahim Tatlıses'in Vasi Davasından Karar Çıktı! Taşınmaz Varlıklarına Şerh Konuldu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik devam ediyor. Oğlunun açtığı dava sonrasında İbrahim Tatlıses'in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verildi.
İbrahim Tatlıses'in Vasi Davasından Karar Çıktı! Taşınmaz Varlıklarına Şerh Konuldu

Sağlığına kavuşmasının ardından sahnelere ve İbo Show programına geri dönen İbrahim Tatlıses, 2 hafta önce bir magazin programına telefonla bağlanarak ilk eşi Adalet Sara'dan olan oğlu Ahmet Tatlıses'e ilişkin çok konuşulacak iddialarda bulunmuştu. Oğluna 7 dükkan verdiğini söyleyen Tatlıses, oğlunun hepsini batırdığını dile getirmişti. Ünlü türkücü aynı zamanda büyük oğlunun ihanetine uğradığını söyleyerek "Vurulduğumda kasayı boşalttı" iddiasında da bulunmuştu.

Eski eşi ile ayrılması için büyü yapıldığını söyleyen İbrahim Tatlıses'in açıklamalarına oğlu Ahmet Tatlıses'ten yanıt gecikmedi. Oğlu Tatlıses "Domuz yağı sürdüler, sevgilime büyü yaptılar, bizi ayırdılar gibi ardı arkası kesilmez, korkunç, utanç verici iftiraları asla kabul etmiyorum ve milyonların önünde 'Büyü yaptılar, domuz yağı sürdüler' gibi açıklamalarıyla kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır. İbrahim Tatlıses yıllar boyunca kiminle ne istiyorsa onu yaşamış, söylemlerinde belirttiği gibi özel hayatındaki insanlara belli mallar vermiş ve evlatları tarafından asla özel hayatına karışılmamış, tek bir ilişkisine dahi yorum yapılmamış bir insandır" ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses'in Vasi Davasından Karar Çıktı! Taşınmaz Varlıklarına Şerh Konuldu

VASİ ATANMASI İÇİN DAVA AÇTI

Ahmet Tatlıses, babasının açıklamalarının ardından akıl sağlığı ile ilgili şüphelerinin arttığı iddiasıyla soluğu mahkemede aldı ve babası İbrahim Tatlıses'e vasi atanması için dava açtı. Vasi davasında yeni gelişme yaşandı ve mahkeme, İbrahim Tatlıses'in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi. Mahkeme kararının açıklanmasının ardından türkücü İbrahim Tatlıses'ten henüz bir açıklama gelmedi. Tatlıses'in ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.