İrem Helvacıoğlu'ndan beklenmeyen hamle! Görüntüleri sildi, takip etmeye devam ediyor! Bu gizemin sebebi kavga mı, ayrılık mı?

Son dönemlerde rol aldığı diziler ile kendisinden sıklık ile söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, aktif olarak kullandığı Instagram hesabında değişikliğe gitti. Helvacıoğlu’nun bazı görüntüleri silmiş olması, sosyal medya kullanıcılarının ve magazin basınının dikkatinden kaçmadı. İşte
İrem Helvacıoğlu'ndan beklenmeyen hamle! Görüntüleri sildi, takip etmeye devam ediyor! Bu gizemin sebebi kavga mı, ayrılık mı?

Hande Erçel, Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan gibi genç oyuncuların yıldızlarını parlatan gençlik dizisi Güneşin Kızları ile ünlenen isimlerden birisi olan İrem Helvacıoğlu, yıllar içerisinde zirveye giden yolda emin adımlar ile ilerleyerek şimdilerde adından en çok söz ettirmeyi başaran oyunculardan birisi olmayı başardı.

Oyunculuk kariyerinde seçici davranmaya gayret gösteren ve kabul ettiği projelerin çoğunda da büyük övgüler almayı başaran ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, ATV ekranlarında yayınlanan “Sen Anlat Karadeniz” isimli dizi ile kariyerinin zirvesine yükseldi. Ağır bir dram dizisi olan projesinde sergilediği oyunculuk performansı ile hafızalara kazanan İrem Helvacıoğlu, o günden sonra yapımcılar tarafından sıklık ile peşine düşülen isimlerden olmayı başardı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa süre içerisinde reyting kurbanı olarak ekranlara veda etmek durumunda kalan “Annenin Sırrıdır Çocuk” isimli projeden sonra TV ekranlarından uzaklaşan Helvacıoğlu, şimdilerde Disney Plus’ın ilk yerli içeriği olan Kaçış dizisinde boy gösteriyor.

Oyunculuğu ve güzelliği ile olduğu kadar özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başladığı gurme yazarı ve şef Yolaç Özcan ile görüntü vermekten çekinmeyerek hayranlarını şaşırtmıştı. Helvacıoğlu’ndan bir şaşırtan hamle daha geldi.

SAMİMİ POZLARI İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

İrem Helvacıoğlu'ndan beklenmeyen hamle! Görüntüleri sildi, takip etmeye devam ediyor! Bu gizemin sebebi kavga mı, ayrılık mı?

Özel hayatını Instagram hesabından paylaşmayı pek tercih etmeyen İrem Helvacıoğlu, sevgilisi Yolaç Özcan ile çekildiği samimi pozları Instagram hesabından paylaşmış ve hayranlarını oldukça şaşırtmıştı.

HEPSİNİ SİLDİ!

Sevgilisi ile verdiği romantik ve samimi pozları Instagram sayfasından paylaşarak aşkını ilan eden Helvacıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir hamle yaparak tüm fotoğrafları sildi. İrem Helvacıoğlu’nun bu hareketi, ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

KAFALARI KARIŞTIRDI!

İrem Helvacıoğlu’nun aksine Yolaç Özcan’ın Instagram sayfasında tüm fotoğrafların duruyor olması ve ikilinin birbirlerini hala takip ediyor olmaları, hayranlarının kafalarını karıştırdı.