İsmail Küçükkaya Halk TV'ye geçerken 3 Milyon Dolar mı aldı? Halk TV'nin patronu açıklama yaptı!

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın FOX TV’den Halk TV’ye geçişi büyük olay olmuştu. İsmail Küçükkaya için ise şimdi de 3 milyon dolar transfer ücreti aldığı iddia edildi. Halk TV’nin patronu Cafer Mahiroğlu bu iddiayı yanıtladı.
İsmail Küçükkaya Halk TV'ye geçerken 3 Milyon Dolar mı aldı? Halk TV'nin patronu açıklama yaptı!

Türkiye’de medya kulislerini bir süredir İsmail Küçükkaya meşgul ediyor. FOX TV’de 10 yıl çalıştıktan sonra sürpriz bir karar vererek Halk TV’ye geçen İsmail Küçükkaya’nın bu transferi ile alakalı ayrıntılar merak ediliyor. Buna dair zaman zaman çeşitli iddialar gündeme gelse de en çarpıcı iddia İsmail Küçükkaya’nın 3 Milyon Dolar transfer ücreti aldığı şeklindeki iddia oldu. FOX TV’den Halk TV’ye geçen İsmail Küçükkaya’ya 3 Milyon Dolar ödeme yapıldı mı? Halk TV’nin patronu Cafer Mahiroğlu açıklama yaptı...

İSMAİL KÜÇÜKKAYA 3 MİLYON DOLAR MI ALDI?

İsmail Küçükkaya’ya 3 milyon dolar ödeme yapıldığı iddiasını okuduğunu söyleyen Cafer Mahiroğlu, “Bu iddiadan haberim var. Aslında bu iddiayı ortaya atan internet sitesi daima bizim aleyhimizde yayınlar yapıyor. Yapabilir buna benim itirazım olamaz. Ancak bunu yaparken elde bir veri, bir bilgi olmalıdır. En azından bana dair bir iddianın var ise beni arayıp bu iddiayı sorarsınız. Cevabım sizi ikna eder veya etmez işin orası beni ilgilendirmez. Lakin beni hiç aramadılar, sormadılar.” dedi.

İsmail Küçükkaya’nın 3 Milyon Dolar aldığı iddiasının yalan olduğunu söyleyen Cafer Mahiroğlu, “İsmail Küçükkaya’ya 3 Milyon Dolr ödeme yapıldığı ve bunun da transfer parası olduğu tamamen yalandır. Biz böyle bir ödeme yapmadık ve yapmayız da. Ben İsmail Küçükkaya’yı 15 yıldır tanıyorum ve başarılı bir isim olduğu için teklifimi yaptık. Ortak bir zeminde buluşup anlaşma sağladık. İsmail Küçükkaya’nın Halk TV’ye geçme gerekçesi arasında paranın herhangi bir etkisi yok.” ifadelerini kullandı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA HALK TV'YE GEÇMEYE NASIL İKNA OLDU?

İsmail Küçükkaya’yı transfer ederken kendisine bir proje sunduklarını söyleyen Cafer Mahiroğlu, “Biz İsmail Küçükkaya’yı transfer ederken kendisine bir proje sunduk. Uzun yıllardır sabah haberlerini hazırlayıp sunuyordu. Bu imkanı kendisine sağladık. Buna ek olarak da akşamları bir program yapma imkanını da verdik. Uzunca bir zamandır böyle bir isteği varmış. Bu da bizi ortak bir yerde buluşturdu. Para meselesine gelince kendisine ne istediğini sorduk ve üzerine hiç konuşmadan o rakamı verdik.” şeklinde konuştu.