İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan Ankapark Dinozorlar parodi videosu sosyal medyada viral oldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı Ankapark gezisi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi de İYİ Parti gençlik kolları tarafından hazırlanan dinozorlar videosu sosyal medyada gündem oldu.

Görevinden alınmadan önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılan son büyük projesi olan Ankapark, yerine atanan Mustafa Tuna ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılmıştı. Açılışa eski başkan Melih Gökçek'te davet edilmişti. Parkın yapımı kadar yapıldıktan sonra yaşananlarda uzun süre gündemde yer almıştı. 

Park için yapılan çok sayıda ihalede talip bulunmazken 4. ihale ile parkın işletmesini alan şirkette pandemi döneminde parkın ziyarete kapatılması ile zarar etmiş ve park uzun bir süre boyunca kapalı kalmıştı. Yapılan seçim ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mansur Yavaş, göreve gelmesinin ardından Ankapark için hukuki süreç başlatırken park sonunda belediyenin mülkiyetine tekrar geçmişti. 

ANKAPARK DİNAZORLAR VİDEOSU! 

Yaşanan gelişmelerin ardından parkın uzun süre atıl durumda kalması nedeniyle büyük maddi zarar oluştu, pek çok oyuncağın çürüdüğü, parkın ne olacağına ise Ankaralıların karar vereceğini açıklayan Mansur Yavaş anket başlatmıştı. Ankapark tüm ülkede gündem olmaya devam ederken park hakkında İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Yayımlanan videoda "Dinozorlar… Mezozoik dönemde ortaya çıkan, Arkozor sürüngen grubuna ait, günümüzde yaşayan tek üyelerinin kuşlar olduğu var sayılan efsane yaratıklar… İsimleri Yunancada korkunç kertenkele anlamına gelen, bundan yaklaşık 240 milyon yıl önce ortaya çıkan dinozorlar, başlarına gelecek felaketten o yıllarda habersizdi. Meteor düşmesi? Volkanik patlamalar? Küresel Isınma? Bizce hayır" ifadelerine yer verilirken yapılacak olan yeni seçime yönelik olarak mesajlarda yer aldı. İşte o video...