Kim Kardashian yeni evi için 70 milyon dolar ödedi!

ABD’li televizyon yıldızı Kim Kardashian yaptığı son ev yatırımı ile duyanların dudaklarını uçuklattı. Yeni lüks malikanesi için 70 milyon dolar ödeyen Kim Kardashian’ın yeni evinde olmayan yok.
Kim Kardashian yeni evi için 70 milyon dolar ödedi!

ABD’de emlak piyasasında son dönemlerde gerilemeler olsa da ünlülerin ev yatırımları son hız devam ediyor. ABD’de en çok kazanan isimler arasında yer alan ABD’li televizyon yıldızı Kim Kardashian lüks yaşantısına bir seviye daha atlattı. Tüm ailesi ile beraber lüks içerisinde yaşayan Kim Kardashian ani bir karar ile evini değişti. Yeni evi için kesenin ağzını açan Kim Kardashian yaptığı ödeme ile büyük bir şok yaşattı.

Kim Kardashian California eyaletinin güneyindeki Malibu bölgesinde satın aldığı ev ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Satın alınan bu ev daha önceden ünlü manken Cindy Crawford’un evi olarak biliniyordu. Bir süre önce bu evi satan Cindy Crawford’un satış yaptığı kişi evi yüksek bir kar ile Kim Kardashian’a sattı.

SERVET ÖDEDİ!

Görenlerin hayran kaldığı ultra lüks ev için Kim Kardashian’ın ödediği miktarın oldukça lüks olduğu bildirildi. Bu ev için 70,4 milyon dolar ödeme yapan kim Kardashian’ın TL cinsinden yaklaşık 13,5 Milyar TL’yi bu eve bağladığı bildirildi.Çok yüksek fiyata Kim Kardashian tarafından satın alınan evin içerisinde ise olmayan özellik yok.

Kim Kardashian’ın yeni evinin kendisine özel bir plajının olması bu malikanenin en dikkat çekici özelliği oluyor. Akdeniz mimarisinin tüm özelliklerini yansıtan evin tüm dış sınırı yüksek duvarlarla örülmüş durumda. Dışarıdan bakıldığında evin görülemediği belirtildi. Ev içerisinde yüzme havuzu, jakuzi, spor salonu ve tenis kortu da yer alıyor. Dört yatak odası ve 5 banyosu olan evde çok geniş de bir bahçe bulunuyor.

Kim Kardashian satın almış olduğu bu ev ile Leonardo DiCaprio ve Neil Diamond gibi ünlü isimlere de komşu oldu.