Mal paylaşımı davasını kaybeden İsmail Türüt'e haciz şoku! Evi icradan satışa çıktı

Karadeniz şarkılarının sevilen sesi İsmail Türüt eski eşinin açtığı mal paylaşımı davasını kaybetti. Ayşe Morgül tarafından açılan dava sonucunda ünlü türkücünün evi icradan satışa çıktı.
Mal paylaşımı davasını kaybeden İsmail Türüt'e haciz şoku! Evi icradan satışa çıktı

Bir döneme damga vuran ve her akşam bir başka kanalın canlı yayını ile evlere konuk olmayı başaran İsmail Türüt eski eşinin açmış olduğu mal paylaşımı davası nedeni ile magazin basınına konu oldu. 1994 senesinde hayatını Ayşe Morgül ile birleştiren ve bu evlilikten 2 evlat sahibi olan İsmail Türüt eşi ile 2014 yılında Beykoz Aile Mahkemesi'ne açtığı dava ile boşanmıştı. 

Boşanma davasının açıldığı dönemde magazin basınına sıklıkla konu olan ve son derece dalgalı bir boşanma süreci geçiren ikili yakından takip edilmişti. Boşanma davasının ardından Ayşe Morgül eski eşine mal kaçırdığı iddiası ile mal paylaşımı davası açmıştı. Davanın sonucu açıklandı... 

İSMAİL TÜRÜT MAL PAYLAŞIMI DAVASINI KAYBETTİ! 

Ünlü türkücü İsmail Türüt'ün boşandığı eşi Ayşe Morgül tarafından açılan mal paylaşımı davasını kaybettiği açıklandı. 2014 senesinde boşandığı eşine 250 bin TL maddi, 250 bin TL'de manevi tazminat ödemeye mahkum olan İsmail Türüt'e karşı eşi mal paylaşımı davası açmıştı. 

Türüt'e karşı açılan davada verilen dilekçede onlarca taşınmaz, otomobiller, şirket hisseleri, yarış atları, albüm ve konser gelirleri gibi mal varlıklarının bulunduğu ve bunların bir kısmının kardeşlerine ve birlikte yaşadığı kadına devrettiği iddiaları o dönem magazin basınında büyük yankı uyandırmıştı. Mahkeme tarafından verilen karar kapsamında İsmail Türüt üzerine sadece tek bir malvarlığı bulunduğu, iddia edilen diğer taşınır ve taşınmaz mallar için delil olmadığına hükmederek Sancaktepe, Yenidoğan’da taşınmazından katılma alacağı olduğunu belirterek 738 bin TL katılma alacağının yasal faizi ile ödenmesine karar verdi. 

Mahkeme kararının ardından Ayşe Morgül'ün avukatı tarafından haciz işlemi başlatılırken söz konusu taşınmaz haciz edilerek icra yöntemi ile satışa çıkartıldı.