Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu tam 9 yıl sonra aynı projede! Çekimler yakında başlayacak!

Sanat dünyasının sevilen çiftlerinden Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 9 yıl sonra aynı proje için kameraların karşısına geçecek. Geçtiğimiz gün magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Atagül, heyecanlı olduğunu söyledi.
Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu tam 9 yıl sonra aynı projede! Çekimler yakında başlayacak!

2013 yılının ağustos ayında FOX TV kanalında yayınlanmaya başlayan “Fatih Harbiye” isimli dizide başrolleri paylaşan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, dizinin başladığı ilk zamanlarda birbirlerinden etkilenmiş ve kısa süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. 2014 yılında final yapan dizinin ardında da ilişkilerini yürüten ve kameralara daima yüksek enerjileri ile pozlar veren ünlü çift, dizi aşkını gerçeğe dönüştürmüş ve 2016 yılında dünya evine girmişti.

6 yıldır evli olan ve örnek yaşantıları ile sanat camiasında parmak ile gösterilen çiftlerden olan Neslihan Atagül- Kadir Doğulu çifti, Fatih Harbiye dizisinden sonra ayrı ayrı olarak birçok projede yer almış olsalar da sevenleri onları tekrar aynı projede görmek istedi. Bir süredir ikilinin aynı projede yer alması konusunda sosyal medyadan paylaşımlar yapılırken, beklenen haber birkaç ay önce geldi.

Aynı projede yer alacaklarına dair bazı iddiaların ortaya atılması üzerine sessizliklerini koruyan ancak geçtiğimiz aylarda nihayet açıklama yapan ikili, 9 yıllık aranın ardından yeni bir proje için kameranın karşısına beraber geçeceklerini duyurdu. Hayranlarını sevince boğan bu açıklamadan sonra temmuz ayında çekimlere başlanacağı duyuruldu ancak çekimlerin başlamaması projenin iptal olduğuna dair dedikoduların çıkmasına sebep oldu.

Bir ay önce çekimleri başlayacağı tahmin edilen yeni projeye ilişkin endişeler sürerken, geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında yapımcı Erol Avcı ile görüntülenen Neslihan Atagül, müjdeyi verdi.

TOPLANTI YAPTILAR!

Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu tam 9 yıl sonra aynı projede! Çekimler yakında başlayacak!

Bir süredir yeni projelerinin iptal olduğuna dair ortaya atılan iddialara karşın sessizliklerini koruyan Neslihan Atagül- Kadir Doğulu, yeni bir görüntü ile yürekleri ferahlattı. Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde Etiler’de bir mekanda dizinin yapımcısı Erol Avcı ile toplantı yaparken görüntülendi.

“YAKINDA BAŞLAYACAĞIZ GİBİ!”

Mekan çıkışında magazin muhabirleri ile ayak üstü sohbet eden Atagül, “çekimler yakında başlayacak gibi duruyor” açıklamasını yaptı.

DİZİ ROMANDAN UYARLANACAK!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun dizisi “Gecenin Ucunda” isimli romandan ekranlara uyarlanacak. Dizi, Macide ile Kazım’ın büyük aşkını konu alacak.