Psikolog Esra Ezmeci’ye gelen cinsel fantezi itirafı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! “Bu kadar da olmaz!”

FOX TV ekranlarında şimdilerde kendi programını sunan ünlü psikolog Esra Ezmeci’ye gelen bir cinsel itiraf, ağızları açık bıraktı. Eşinin cinsel fantezisini anlatan adam “Yok artık, bu kadar da olmaz” dedirtti!
Psikolog Esra Ezmeci’ye gelen cinsel fantezi itirafı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! “Bu kadar da olmaz!”

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, geçtiğimiz aylarda FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan gündüz kuşağı programı Fulya ile Umudun Olsun sayesinde adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Söz konusu programda sunucu olan Fulya Öztürk’ün ekibinde yer alan Esra Ezmeci, Öztürk’ün bir süre Covid-19 nedeniyle sunuculuğa ara verdiği dönemde sunucu olarak izleyici karşısına çıkmıştı. Adını duyuran Ezmeci, daha sonra sosyal medyadan yaptığı soru-cevap etkinliklerinde, özellikle de cinsel soru ve itiraflara verdiği yanıtlarla adından söz ettirdi. Şimdilerde kendi programını sunan Ezmeci, bir kez daha herkesi şaşkına çeviren bir cinsel fantezi itirafıyla gündeme geldi. İşte detaylar…

“YOK ARTIK BU KADAR DA OLMAZ!”

Fulya ile Umudun Olsun programının final yapmasından sonra Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programıyla FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından soru-cevap etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Burada kendisine gelen soru ve itirafları cevaplayıp yorumlayan Ezmeci’ye, bu kez ağızları açık bıraktıran bir itiraf geldi. Ezmeci’nin bir takipçisi, eşinin cinsel fantezisini itiraf etti, sosyal medya kullanıcıları “Yok artık bu kadar da olmaz!” yorumlarında bulundu.

ESRA EZMECİ’YE GELEN CİNSEL FANTEZİ İTİRAFI ŞOK ETTİ

Psikolog Esra Ezmeci’ye gelen cinsel fantezi itirafı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! “Bu kadar da olmaz!”

Düzenlediği soru-cevap etkinlikleri sayesinde şöhreti yakalayan ve Instagram’da 5 milyon takipçi sınırına ulaşan Esra Ezmeci, bu etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Takipçilerinden gelen soru ve itirafları isim belirtmeden yanıtlayan Ezmeci’ye bir takipçisinden “Eşim fantezilere çok açık. ‘Bir şeyler yap’ diyor, başka erkek vs. Ama istediği gibi olamıyorum” şeklinde bir itiraf geldi. Esra Ezmeci’nin adama verdiği yanıt da itirafın kendisi kadar olay oldu.

“HER İSTEDİĞİNİ YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN”

Esra Ezmeci, gelen bu itirafa karşı “Eşinizin istediği her şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Özellikle cinsellikte iki tarafın ortak istekleri çok önemli. Ayrıca başka erkek istemek de ne demek!” sözlerini dile getirdi. Esra Ezmeci’nin verdiği yanıt kadar, sosyal medya kullanıcılarının da tepkileri dikkat çekti.