Sara Arfaoui İle Evlenen İlkay Gündoğan'dan Eşine 70 Milyon Dolarlık Düğün Hediyesi!

Manchester City forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan Danimarka'nın Başkenti Kopenhag'ın ardından memleketi Balıkesir'dede düğün yaparak Fas asıllı Sara Arfaoui ile evlenmişti.
Sara Arfaoui İle Evlenen İlkay Gündoğan'dan Eşine 70 Milyon Dolarlık Düğün Hediyesi!

Fas asıllı Sara Arfaoui ile hayatını birleştiren Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan yaptığı düğün ile magazin basınında uzun süre kendisine yer bulmuştu. İlk olarak Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta yapılan düğünün ardından ünlü çift bir düğünde İlkay Gündoğan'ın memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde düğün yapmıştı. 

Çift yapılan düğünün ardından Bodrum'da balayına çıkarken Sara Arfaoui ile balayında olan İlkay Gündoğan'dan eşine milyon dolarlık düğün hediyesi geldi. Çiçeği burnunda çift Bodrum'da balaylarına devam ederken Sara Arfaoui'in Bodrum'u çok beğenmesi üzerine Gündoğan eşine jest olarak milyon dolarlık villa hediye etmek için kolları sıvadı. 

İLKAY GÜNDOĞAN'DAN EŞİNE 70 MİLYON DOLARLIK HEDİYE VİLLA! 

Yapılan milyonluk düğün büyük yankı uyandırırken düğünde Sara Arfaoui'nin sürekli olarak resimlerinin çekilmesinden rahatsız olarak yüzünü düğün çiçeği ile kapatması büyük yankı uyandırmıştı. Çift basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği düğünün ardından balayı için Bodrum'a gitmişlerdi. 

Sara Arfaoui İle Evlenen İlkay Gündoğan'dan Eşine 70 Milyon Dolarlık Düğün Hediyesi!

Bodrum'a ilk kez gelen Sara Arfaoui büyülenirken eşinin Bodrum'u çok beğenmesi üzerine İlkay Gündoğan harekete geçti. Çift balayları için Bodrum'da kendilerine özel süper lüks villa kiralarken eşinin burayı beğenmesi üzerine İlkay Gündoğan'ın bölgede yer alan lüks bir sitede fiyatları 70 milyon liraya kadar yükselen villalardan almak için harekete geçtiği iddia edildi. Cennet koyundaki lüks sitede yer alan satılık villaları inceleyen Gündoğan'ın satın almak için pazarlıklara başladığı ve eşinin de onayını alarak ona beğendiği villayı düğün hediyesi olarak satın alacağı belirtiliyor.