Selda Bağcan ve Aleyna Tilki düeti sosyal medyayı salladı!

Jolly Joker Harbiye Yaz Konserleri kapsamında sahne alan Türk müziğinin en sevilen isimlerinden Selda Bağcan hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sürprizi ise genç kuşağın yıldızı Aleyna Tilki oldu. Selda Bağcan ile Aleyna Tilki sahnede fırtına gibi eserken by düet sosyal medyada gündem
Selda Bağcan ve Aleyna Tilki düeti sosyal medyayı salladı!

Ünlü sanatçı Selda Bağcan, yaz dönemindeki konserlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Jolly Joker Harbiye Yaz Konserleri’nde sahne alan Selda Bağcan yine her zaman olduğu gibi hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. Ünlü sanatçının konserini izlemeye gelenler, hiç beklemedikleri bir düet sürprizi ile karşılaştı. Gecenin sürprizi olarak sahneye çıkan genç kuşağın sevgilisi Aleyna Tilki, ünlü sanatçı Selda Bağcan ile düet yapma heyecanını yaşadı.

Selda Bağcan Konserinde Aleyna Tilki Sürprizi

Jolly Joker Harbiye Yaz Konserleri kapsamında düzenlenen konserde Selda Bağcan sevenleri ile buluştu. Türk müziğinin yaşayan efsanelerinden Selda Bağcan, sahnede en sevilen şarkılarını seslendirerek izleyenlere muhteşem bir müzik şöleni yaşattı. Gecenin sonuna doğru sahneye Aleyna Tilki’nin çıkması herkesi şaşırttı. Sahneeye çıktığı anda çok heyecanlanan ünlü popçu Aleyna Tilki, bu heyecanını “Bacaklarım titriyor” diyerek dile getirdi. Her fırsatta hayranı olduğu Selda Bağcan ile aynı sahneyi paylaşan Aleyna Tilki, çok heyecanlansa da unutulmayacak bir düete imza attı.

Sosyal Medyaya Damga Vuran Düet

Selda Bağcan ve Aleyna Tilki düeti sosyal medyayı salladı!

Jolly Joker Harbiye Yaz Konserleri’nde sahne alan Selda Bağcan, gecenin sonunda ünlü popçu Aleyna Tilki ile uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir düete imza attı. Genç şarkıcı her fırsatta hayranı olduğunu söylediği Selda Bağcan ile ilk defa yan yana geldi. Sahnedeki heyecanını “Bacaklarım titriyor” diyerek özetleyen Aleyna Tilki’nin sahne performansı beğeni topladı. Usta sanatçı Selda Bağcan ile genç neslin sevgilisi Aleyna Tilki’nin düeti sosyal medyada çok beğenildi ve en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Müzik dünyasının temsilcileri, ikilinin arasındaki kimyanın çok iyi olduğunu belirterek acil olarak daha fazla şarkı söylemeleri gerektiğini belirtti. Jolly Joker Harbiye sahnesindeki düetin yankıları sosyal medyada çok ses getirdi.