Serdar Ortaç'ın satışa çıkardığı 8 oda, 4 salon lüks evi için değer biçildi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç borçları ile baş edemeyince İstanbul’da boğaz manzaralı evini satışa çıkardı. Lüks ev için gayrimenkul uzmanları 4,9 milyon dolarlık değer biçtiler.
Serdar Ortaç'ın satışa çıkardığı 8 oda, 4 salon lüks evi için değer biçildi!

Ünlü sanatçı Serdar ortaç yine borçları ile gündeme geldi. Pandemi döneminde sık sık gündeme borçları ile gelen Serdar Ortaç Ziraat Bankası’na olan kredi borcunun ertelenmesi ile oldukça tartışılmıştı. Serdar Ortaç’ın o süreçten sonra çalışmalarına ağırlık vererek borçlarının bir kısmını ödeme imkanı bulduğu bildirilmişti. Ancak şimdi magazin gündemine Serdar Ortaç ile alakalı olarak yeni bir haber düştü.

4,9 MİLYON DOLAR DEĞER BİÇİLDİ

Serdar Ortaç borçlarını ödemekte zorlanınca çareyi gayrimenkul satışında bulduğu iddia edildi. Bu amaçla İstanbul’da bulunan evini satışa çıkaran Serdar Ortaç gayrimenkul uzmanlarından evine değer biçmelerini istedi. Gayrimenkul uzmanları Serdar Ortaç’ın sahip olduğu bu son ev için 4,9 milyon dolar değer belirlediler.

EVİN İÇİNDE YOK YOK

İstanbul’un en değerli lokasyonlarından birisi olan İstinye’de bulunan lüks evin Boğaz manzarası olduğu belirtildi. 750 metrekarelik bir arsa üzerine kurulu olan evin içerisinde 8 oda, 4 salon, 4 banyo olduğu ifade edildi. Ayrıca evin özel tasarım bir bina olduğu belirtilirken teras, balkon, özel kamera sistemi ve peyzaj özellikleri de bulunuyor.

Kumar tutkusu olduğu bilinen Serdar Ortaç bir dönem oldukça büyük kayıplar verdi. O kayıpların ardından ise borçlarını ödemekte zorlanan ünlü şarkıcının yapmış olduğu şarkıların telif haklarını sattığı iddia edilmişti. Pandemi sürecinin ardından ise yaptığı şarkılarla 15 Milyon TL’lik borç ödediğini açıklayan Serdar Ortaç son dönemlerde içerisine girdiği ödeme sıkıntısını gayrimenkul satışı ile çözmeye çalışıyor.

Öte yandan Serdar Ortaç’ın satışa çıkardığı lüks evi ile alakalı olarak henüz bir satın alma teklifi yapılmadığı bildirildi. Ünlü şarkıcı bu evin satışı ile ilgilenmezken konuyu bir gayrimenkul danışmanına devrettiği ve Serdar Ortaç adına satış sürecini bu ismin takip ettiği belirtildi.