Servetlerine servet katan emlak zengini ünlüler! Gayrimenkul yatırımı ile paraya para demiyorlar!

Ünlüler dünyasındaki bazı isimler gayrimenkul zengini olarak ön plana çıkıyorlar. Bazı isimler kazandıklarını ev yatırımına dönüştürürken bazı ünlüler ise arsa zengini oldular. İşte ünlüler dünyasının emlak zenginleri...
Servetlerine servet katan emlak zengini ünlüler! Gayrimenkul yatırımı ile paraya para demiyorlar!

Ünlüler dünyasında son yıllarda gayrimenkul yatırımı yaparak servetlerine servet katan isimlerin sayısı artmaya başladı. Kazançları ile doğru zamanda, doğru yatırımı yapan isimler oldukça hatırı sayılır bir servetin sahibi oldular. Sadece kendilerinin değil çocuklarının bile hayatlarını garanti altına alan ünlüler kendileri gibi ünlü isimlere de örnek oluyorlar. İşte magazin aleminin gayrimenkul zenginleri ve dudak uçuklatan servetleri...

HÜLYA AVŞAR

Türk sinemasının ve sahnelerin başarılı ismi Hülya Avşar uzun yıllar yer aldığı sanat dünyasında kazançlarını en iyi yöneten isimlerden birisi oldu. İstanbul ve Ayvalık arasında mekik dıkuyan Hülya Avşar’ın Ayvalık’ta gayrimenkullerinin olduğu biliniyor. Ayrıca Hülya Avşar İstanbul, Bodrum ve Londra’da da çeşitli gayrimenkullerin de sahibi. Hatta Hülya Avşar’ın Riva’da 900 dönümlük bir arazisi olduğu biliniyor.

KENAN İMİRZALIOĞLU

Türk televizyonlarının efsane dizilerinde rol almış olan Kenan İmirzaoğlu sanat yaşamı boyunca önemli gelirler elde etti. Bu kazandığı gelirleri boşa harcamayan ünlü oyuncu gayrimenkul yatırımına dönüştürmeyi bildi. İstanbul’da Balat ve Tarlabaşı’nda eski binalar satın alan Kenan İmirzalıoğlu bu binaları otel ve ev olarak kiraya veriyor.

KIVANÇ TATLITUĞ

Emlak zengini ünlüler arasında Kıvanç Tatlıtuğ da bulunuyor. Sayısız gayrimenkulü olan Kıvanç Tatlıtuğ son olarak 50 Milyon TL’lik bir reklam anlaşması yapmıştı. Bu parayı gayrimenkule yatıran ünlü oyuncu İstanbul’da 2 lüks villa satın aldıktan sonra şimdi ise satın almak için arsa bakıyor.

SİBEL CAN

Sibel Can da bir dönem Türkiye’nin en çok kazanan sanatçıları arasındaydı. Kazandıklarını gayrimenkule yatıran Sibel Can’ın Miami’de bir lüks malikanesi olduğu biliniyor. Ayrıca Sibel Can’ın İstanbul’da lüks niteliğinde 50 evi olduğu ve bu evlerden ciddi bir kira geliri elde ettiği belirtildi.

SEDA SAYAN

Ünlüler dünyasının en çok kazanan isimlerinden birisi de Seda Sayan olarak biliniyor. Seda Sayan gayrimenkul yatırımlarına özel bir ilgi gösteriyor. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da gayrimenkul yatırımları olan Seda Sayan’ın Miami’de bir evi var. İstanbul’da ise Seda Sayan’ın toplam 30 evi ve dükkanı bulunuyor. Bunların yanında Bodrum’da 3 villası olan Seda Sayan emlak zengini isimlerin başında geliyor.

AŞKIN NUR YENGİ!

Bir dönemlerin ünlü şarkıcısı olan Aşkın Nur Yengi’nin de emlak zengini isimler arasında olduğu bildirildi. Londra’da 3 ev, Çekmeköy’de 3 villa, Beykoz’da 1 villa, Bebek ve Arnavutköy’de çok sayıda gayrimenkulü var. Ayrıca Aşkın Nur Yengi’nin 3 bin metrekarelik de bir pasajı olduğu biliniyor.