Survivor bitti, kavgası sürüyor! Batuhan Karacakaya, 3 milyon TL'lik araç için Acun Ilıcalı'ya dava açtı!

Ekranların en uzun soluklu yarışması Survivor, All star konsepti final yapmış olmasına rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Yarışmanın bu sene ki finalistlerinden Batuhan Karacakaya’nın Acun Ilıcalı’ya dava açtığı iddia edildi.
Survivor bitti, kavgası sürüyor! Batuhan Karacakaya, 3 milyon TL'lik araç için Acun Ilıcalı'ya dava açtı!

İlk olarak 2005 yılında ekranlara gelen ve kısa süre içerisinde farklı konsepti ile izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başarmış olan Survivor yarışması, Acun Ilıcalı’nın önderliğinde tam 17 yıldır ekranlara gelmeye devam ediyor.

İlk yayın yılından bu zamana kadar yalnızca bir senelik bir ara veren fenomen yarışma programı, bu sene 15 Ocak tarihinde yeni yayın hayatına başladı. Tv8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan Survivor, yeni sezonunda All Star konsepti ile izleyicinin karşısına çıktı. Daha önceki senelerde yarışmaya katılmış ve bir şekilde yarışmaya damgasını vurmayı başarmış yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu All Star konsepti sezon boyunca reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı.

30 Haziran tarihinde Tersane İstanbul’da düzenlenen canlı final programı ile bu yılın şampiyonunu belirleyen Survivor All Star, finalin üzerinden bir ayı aşkın bir zaman geçmiş olmasına rağmen gündemde kalmaya devam ediyor.

Yarışmanın favorilerinden birisi olarak gösterilen ve geçen sene de Survivor yarışmacılarından birisi olan oyuncu Batuhan Karacakaya’nın, Acun Ilıcalı ile yaşadığı gerginliği mahkemeye taşıdığı iddia edildi. Dava konusu ise Batuhan Karacakaya’nın yarışmada kazandığı araba olarak gösterildi.

YARIŞMA SONRASINDA GERİLMİŞLERDİ!

Survivor bitti, kavgası sürüyor! Batuhan Karacakaya, 3 milyon TL'lik araç için Acun Ilıcalı'ya dava açtı!

Survivor All Star’ın 4 yarı finalistinden birisi olan ve bu sene yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya, yarışma sonrasında yaptığı paylaşımlar ile Acun Ilıcalı’dan tepki görmüştü. Hem Karacakaya’nın hem de annesinin Twitter paylaşımlarına cevap veren Ilıcalı, yarışmada hak dışı bir şeyin yaşanmadığına dikkat çekmişti.

ARABA KAZANMIŞTI!

Yarışma kapsamında oynanan bir oyunda 3 milyon TL değerinde bir araç kazanan Batuhan Karacakaya, aracın yarışmadan bir ay sonra kendisine verileceğinin söylendiğini belirtmişti.

MAHKEME YOLU GÖRÜNDÜ!

İddialara göre yarışmadan kazandığı araç hala Karacakaya’ya teslim edilmedi. Bunun üzerine Karacakaya, elinde bulunan tüm evrakları toplayarak mahkemeye başvurdu.