Survivor Ogeday'dan, yürekleri ağızlara getiren paylaşım: “Babam, 3 gündür Edremit Körfezi'nde aranıyor!”

Esasen sporcu olan ancak tüm Türkiye tarafından Survivor yarışmacısı olarak bilinen ve Survivor’ın son sezonu ile popülerliğini daha da arttırmayı başaran Ogeday Girişken, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarını üzdü. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı.
Survivor Ogeday'dan, yürekleri ağızlara getiren paylaşım: “Babam, 3 gündür Edremit Körfezi'nde aranıyor!”

2005 yılından bu yana ekranlarda yayınlanan ve yayınlandığı her sezon da reyting rekorlarını tazelemeyi başaran fenomen yarışma programı Survivor, bu sene de All Star konsepti ile ekranlara geldi. Aralarında şampiyonların da bulunduğu eski yarışmacıları bir araya getiren All Star konsepti, bazı yarışmacıların popülerliklerinin iyice artmasına ve hayran kitlelerini daha da genişletmelerine aracılık etti.

Survivor All Star sezonunda yarışarak daha da geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başaran isimlerden biri, Ogeday Girişken oldu. 2015 yılında katılmış olduğu Survivor yarışmasını şampiyon olarak tamamlamayı başaran ve 2022 sezonuna sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile birlikte, aynı takımda tekrar katılan Ogeday Girişken hem parkur performansları hem de özel ilişkisi ile dikkatleri üzerine topladı.

2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ancak bu sezona tahminlerden çok daha erken veda eden Ogeday Girişken, seneyi şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminde sıklık ile yer almaya başladı. Daha önce yeni sezonda bir dizinin başrolü olacağına ilişkin haberlerin çıkması ile adından söz ettiren Girişken, sonrasında da henüz bu sorumluluğa hazır olmadığını belirtmesi ile gündeme geldi.

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve son zamanlarda takipçi sayısını daha da arttıran Ogeday Girişken, geçtiğimiz gün yeni bir paylaşım yayınladı. Ogeday’ın yeni paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

OGEDAY GİRİŞKEN’DEN YENİ PAYLAŞIM!

Survivor Ogeday'dan, yürekleri ağızlara getiren paylaşım: “Babam, 3 gündür Edremit Körfezi'nde aranıyor!”

Yarışmadan döndükten sonra Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya başlayan Ogeday Girişken, geçtiğimiz gün yeni bir paylaşım yayınladı. Girişken, paylaşımında sevenlerinden dua isteyerek yürekleri ağızlara getirdi.

“BABAM KAYIP!”

Ogeday’ın yeni paylaşımında “babam 3 gündür Edremit Körfezi’nde kayıp” ifadelerine yer vermesi, hayranları arasında paniğe sebep oldu. Paylaşımda, yüzmek üzere kıyıdan açıklan kişinin yardım çığlıklarının duyulduğu ancak 3 gündür bulunamadığı ifadeleri de yer aldı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Ogeday’ın paylaşımına ilişkin gerçek sonradan ortaya çıktı. Girişken’in paylaşımında belirtilen kayıp kişinin kendisinin değil, yakın arkadaşının babası olduğu öğrenildi.