Survivor Sabriye'nin değişimi olay oldu! Sabriye, siyah bikinisi ile yürekleri hoplattı! Sabriye Şengül kimdir, kaç yaşında?

Survivor yarışmasına katılarak tüm Türkiye tarafından tanınmayı başaran Boksör Sabriye Şengül, yeni imajı ile herkesi şaşırttı. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile olay olan Şengül, ortalığı yaktı geçti. İşte ayrıntılar…
Survivor Sabriye'nin değişimi olay oldu! Sabriye, siyah bikinisi ile yürekleri hoplattı! Sabriye Şengül kimdir, kaç yaşında?

Katıldığı Survivor yarışması ile tüm Türkiye tarafından tanınan bir isim olmayı başaran Sabriye Şengül, Instagram hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafı ile sosyal medyayı kasıp kavurdu.

SURVİVOR İLE HAYATI DEĞİŞTİ!

Ekranların en sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor tarafından yapılan daveti kabul eden ve geçtiğimiz yıllarda yarışmaya katılan Sabriye Şengül, spor alanında gösterdiği başarıyı Survivor parkuruna taşıdı. Oldukça hırslı bir yapıya sahip olan Sabriye Şengül, yarışma boyunca yaşadığı tartışmalar ile de kendisinden söz ettirmeyi başardı.

Özellikle bir diğer yarışmacı olan Berna Keklikler ile yaşadığı tartışmalar ile yarışmaya damgasını vuran boksör Sabriye Şengül, boks alanında gösterdiği üstün başarıyı Survivor yarışmasında sonuna kadar götüremedi ve yarışmaya erken veda eden isimlerden birisi oldu.

Kendi camiasında yıllardır tanınan ancak Survivor yarışması ile tüm Türkiye tarafından tanınmaya başlayan Sabriye Şengül, yarışmadan sonra Instagram’daki takipçi sayısını arttırdı. Şengül, son dönemlerde aktif olarak kullanmaya başladığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada adı sıklık ile geçen ünlü isimlerden birisi olmayı başardı.

BİKİNİ POZU OLAY OLDU!

Survivor Sabriye'nin değişimi olay oldu! Sabriye, siyah bikinisi ile yürekleri hoplattı! Sabriye Şengül kimdir, kaç yaşında?

Son dönemlerde Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya başlayan Sabriye Şengül, güçlü fiziği ve yüzüne yaptırdığı müdahaleler ile sosyal medya kullanıcıları tarafından dikkat çekmeye devam ediyor. Şengül, son olarak siyah ipli bikinisi ile dikkat çekti.

Şu sıralar tatilde olan ve ördürdüğü uzun saçları ile dikkat çeken Sabriye Şengül, bikinisinin altında yatan kaslı vücudu ile sosyal medya kullanıcılarının nabızlarını yükseltti.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

1988 yılında Trabzon Vakfıkebir’de dünyaya gelen Sabriye Şengül, 2006 yılında boksa ilgi duymaya başladı. Hentbol oynayarak başladığı sporculuk hayatına kickboks alanında devam eden Şengül, hırslı yapısı sayesinde sonradan dahil olduğu boks ve kickboks alanında kısa sürede büyük başarılar elde etmeyi başardı. 

Uluslararası boks şampiyonluğunu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğunu kazanan Sabriye Şengül, bu alanda düzenlenen özel turnuvalara katılmaya ve gücünü ortaya koymaya devam ediyor.