Ünlü popçunun tekne pozları olay oldu! “Bu kadarda açılır mı?” Pembe mayolu pozu sınırları zorladı!

Türk pop müzik sanatçısı Ebru Polat Bodrumda yazın tadını çıkarıyor. Tatil mekanı olarak ünlülerin akın ettikleri Bodrum'dan keyifli anlarını paylaşan güzel şarkıcı mayolu paylaşımları ile takipçilerini mest etti.
Ünlü popçunun tekne pozları olay oldu! “Bu kadarda açılır mı?” Pembe mayolu pozu sınırları zorladı!

Ebru Polat Bodrumda güneşin tadını çıkarıyor. Sosyal medyayı yoğun olarak kullanan şarkıcı tatil anlarını takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor. Günlük yaşantısını, özel hayatını her an göz önünde yaşamayı seçen Ebru Polat 1983 İzmir doğumludur. 39 yaşında olan sanatçının asıl adı Filiz Sarıkaya'dır.

Pop şarkıları ile ön plana çıkan ve 2007 yılından beri sektörde aktif olarak faaliyetlerini sürdüren Polat aslında avukattır. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünde okumuş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Bir dönem avukat olarak çalışan Polat, Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünde yüksek lisans öğrenimine başlamıştır.

CESUR POZLARI GÜNDEM OLUYOR!

Sesinin güzelliği kadar zeki ve donanımlı kariyer yaşantısı güzelliği ile birleşerek popülerliğini tırmandırıyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozları ve kusursuz fiziğiyle büyük bir kitleye sahip olan güzel şarkıcı kendini olduğu gibi göstermekten çekinmiyor.

“BU KADAR AÇMA AYIP!”

Ünlü popçunun tekne pozları olay oldu! “Bu kadarda açılır mı?” Pembe mayolu pozu sınırları zorladı!

Vücudunu saklama gereği duymayan ünlü sanatçının Bodrum'dayken pembe mayosuyla yaptığı paylaşım olay oldu. Ortalığı kasıp kavuran bu paylaşıma takipçilerinden "Bu kadar açma ayıp" yorumu gecikmedi. Fiziğindeki güzelliği tüm hatları ile ön plana çıkaran pembe mayosu içinde görenler "Resmen bebeksin" yorumunu da ekledi.

ATEŞLİ GÜNAYDIN POSTU

Ebru Polat Bodrumda gezi turunu tekne ile gerçekleştirmeyi tercih etti. Pembe mayosu ile tekne içinde paylaşım yapan sanatçı sonraki gün farklı bir tercih ile takipçilerine "Günaydın" postu paylaştı. Ebru Polat'ın mayolu paylaşımı dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Farklı mekanlarda sahne alan ve kendisine ait güzellik merkezini işleten Polat, sabah saatlerinde turuncu bikinisiyle "Günaydın" postunu paylaştı. Tekne üzerindeki pozu ile ışıltılı güzelliği gözleri kamaştırdı.

EBRU POLAT KİMDİR?

Ebru Polat 2007 yılında ilk kez "Çetin Ceviz" isimli albümü ile müzik kariyerini başlattı. Royal Akademide özel bir müzik eğitimi aldı. 2008 yılında ise "Çok Geç" isimli albümünü piyasaya sürdü ve bu albümde aynı isimle geçen şarkısının sözü ve müziği de Sezen Aksu'ya aitti. 2009 yılında ise farklı sanatçıların bir araya geldiği Kalp Ayaz'ı isimli albümü çıkarttı. Albümde kendisine ait olan "Delikanlı Kız" isimli şarkı ya da yer verdi.

ALBÜMLERİ

2011 yılında "Dinle 2011" isimli bir albüm yayınladı ve Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısını yorumladı. 2015 yılına kadar farklı sanatçıların albümlerini yorumlayarak yaptığı çalışmaların da o yıl "9 Hit" adı verilen albümünü yayınladı. Albümde popüler sanatçıların şarkıları da yer alıyordu