Ünlü şarkıcı Ece Seçkin'e, sahnede telefonlu saldırı! Moraran boynunu paylaştı, “kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı” dedi!

Sahnelerin sevilen isimlerinden olan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde çıkmış olduğu Bursa sahnesinde akıl almaz bir olay yaşadı. Seçkin’e fırlatılan telefon, nerede ise gözünü çıkarıyordu. İşte Ece Seçkin’in başına gelen talihsiz olaya ilişkin ayrıntılar…
Ünlü şarkıcı Ece Seçkin'e, sahnede telefonlu saldırı! Moraran boynunu paylaştı, “kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı” dedi!

Son dönemlerin yükselen yıldızlarından birisi olan ve hem sahne performansları hem şarkı söylemeye olan yeteneği hem de toplumsal olaylara karşı dik duruşu ile hayran kitlesini giderek genişletmeyi başaran ünlü şarkıcı Ece Seçkin, yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda “Katarsis” isimli programa konuk olan ve hem özel hayatına hem çocukluk dönemine hem de kendine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Ece Seçin, kullandığı sözler ve yaptığı itiraflar ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bir ailenin tek kızı olan ve çocukluğunda prensesler gibi büyütüldüğünü ifade eden Ece Seçkin, esprili karakterinin altında ciddi sıkıntıların da olduğunu ifade ederek psikolojik olarak çok zorlandığı dönemlerin de olduğunu ifade etmiş ve o dönem dahilinde vücudunun alerjik reaksiyona girdiğini belirterek hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı.

Hem fiziksel hem de psikolojik olarak zor günleri geride bıraktığını ifade eden ünlü şarkıcı, samimiyeti ve hiç göstermediği “Ece’yi” göstererek, sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Popülerliğinin giderek arttığı şu günlerde hayran kitlesini de giderek genişleten Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde çıkmış olduğu Bursa sahnesinde şarkıcılık kariyerinin şokunu yaşadı. Seçkin sahnede iken fırlatılan telefon, ünlü şarkıcının boynuna geldi.

BURSA SAHNESİNDE FIRLATILAN TELEFON KRİZİ!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin'e, sahnede telefonlu saldırı! Moraran boynunu paylaştı, “kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı” dedi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, şarkısını söylediği sırada hayatının şokunu yaşadı. Yakın mesafeden kendisine fırlatılan bir telefonu son anda fark eden ancak olaya müdahale edemeyen Seçkin, konseri durdurmak zorunda kaldı.

BOYNUNA GELDİ!

Konser sonrasında Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı, fırlatılan telefonun boynuna geldiğini söyleyerek moraran boynunu takipçilerine gösterdi. “Sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı” diyen Seçkin, “buna değer mi?” diye sordu.

SEBEBİ TİKTOK VİDEOSUYMUŞ!

Harika bir konser geçirdiğini söyleyen Ece Seçkin, bunun hatırına kimseden şikayetçi olmadığını belirtti. Seçkin’e fırlatılan telefona, TikTok akımının sebep olduğu öğrenildi.