Usta oyuncu Mustafa Uğurlu bomba gibi projeyle geri dönüyor! Diziden beklentiler çok büyük!

İzleyicilerin çeşitli dizi ve filmlerden tanıdığı tiyatro kökenli usta oyuncu Mustafa Uğurlu, bomba gibi bir projeyle dönüş yapıyor. Seni Çok Özledim dizisinden bu yana boy göstermeyen Uğurlu, yeni projesiyle ekranlara dönecek.
Usta oyuncu Mustafa Uğurlu bomba gibi projeyle geri dönüyor! Diziden beklentiler çok büyük!

66 yaşındaki usta oyuncu Mustafa Uğurlu, bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol alarak adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. 70 yaşındaki abisi Ahmet Uğurlu gibi başarılı bir oyuncu olan Mustafa Uğurlu, son olarak 2021 yılında Seni Çok Bekledim dizisinde “Cemal” karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizi kariyerine 1993 yılında Rıza Beyler dizisi ile adım atan Uğurlu, bu süreçte sayısız dizi ve filmde rol aldı. Seni Çok Bekledim dizisinde gösterdiği performansla alkışları bir kez daha toplayan Mustafa Uğurlu, yepyeni bomba gibi projesiyle dönüş yapıyor. İşte detaylar…

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Mustafa Uğurlu, 2021 yılında ekranlara gelen Seni Çok Bekledim dizisinde canlandırdığı “Cemal” karakterinden sonra setlere yaklaşık 1 yıl ara vermişti. Bir yıllık aranın ardından yeniden sete çıkan Mustafa Uğurlu, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Benim Mutlu Ailem dizisinde yer alacak. Daha önce ismi “Hakime Hanım” olarak açıklanan, ardından projeden vazgeçildiği söylenen, bir dönem farklı bir dizi ile birleştirilerek ekranlara geleceği söylenen ve sonunda “Benim Mutlu Ailem” ismi ile ekranlara gelecek olan proje merakla bekleniyor.

VAHİDE PERÇİN’LE BİRLİKTE ROL ALACAK

Usta oyuncu Mustafa Uğurlu bomba gibi projeyle geri dönüyor! Diziden beklentiler çok büyük!

Benim Mutlu Ailem dizisinde yer alacak olan usta oyuncu Mustafa Uğurlu’nun yanı sıra dizide bir diğer usta isim Vahide Perçin de rol alacak. Vahide Perçin ise son olarak ATV ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almıştı. Dizinin ortalarında projeden ayrılan Perçin, yorulduğu için bu kararı almıştı. Perçin’in vedasından sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisi de 4. sezonunun sonunda final yaparak ekranlara veda etmişti.

DİZİDEN BEKLENTİLER BÜYÜK

Çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğü bilinen ve reytinglerde oldukça başarılı sonuçlar alması beklenen Benim Mutlu Ailem dizisi, hukuk içerikli bir dizi olacak. Vahide Perçin’in, dizide Mustafa Uğurlu’nun canlandırdığı karakterin eşini canlandıracağı belirtiliyor. Hukuk içerikli dizilerin son dönemlerde yakaladığı çıkışın Benim Mutlu Ailem dizisine de yansıması bekleniyor.