Yılmaz ve İlkkan’ın hikayeleri kaldığı yerden devam ediyor! Gibi’nin 3. sezon tarihi açıklandı!

Exxen platformunda izleyici karşısına çıkan ve son yılların en başarılı yapımlarından biri olan Gibi dizisinin 3. ve yeni sezon yayın tarihi belli oldu.
Yılmaz ve İlkkan’ın hikayeleri kaldığı yerden devam ediyor! Gibi’nin 3. sezon tarihi açıklandı!

Türkiye’de sosyal medyayı ve gündemi derinden sallamayı başarabilen ender diziler arasına kısa sürede adını yazdıran Gibi dizisi, 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunda yayınlanan ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Başrollerinde Feyyaz Yiğit (Yılmaz) ile Kıvanç Kılınç’ın (İlkkan) yer aldığı dizinin ana kadrosuna daha sonra ikinci sezonda Ahmet Kürşat Öçalan (Ersoy) da dahil oldu. Absürt komedi ve kara mizah türlerinde izleyici karşısına çıkan ve kısa sürede Türkiye’de mizahın yönünü değiştiren Gibi dizisinin 3. ve yeni sezonunun ne zaman ekranlara geleceği merak ediliyordu. Dizinin 3. ve yeni sezon çıkış tarihi belli oldu. İşte detaylar…

GİBİ İZLEYİCİLERİNE MÜJDE!

Kısa skeçlerden oluşan ve özellikle Yılmaz ile İlkkan’ın ön plana çıktığı Gibi dizisinde, dizinin senaristlerinden olan Aziz Kedi'nin anlatımıyla, hikayede ya çok küçük olaylar çok büyütülüyor ya da çok büyük olaylar çok hafife alınıyor. Yılmaz ve İlkkan’ın yanı sıra Ersoy’un da artık ana hikayelerde yer almasıyla farklı bir noktaya ulaşan Gibi dizisi, şu ana kadar 2 sezonda 22 bölümü geride bıraktı. Diziyi bütün olarak çok seven izleyicilerin neredeyse her birinin farklı bir bölümü benimsemesi, farklı konu ve sahnelere daha fazla güldüğünü belirtmesi de dizinin yakaladığı başarıyı ortaya koyan ayrıntılardan biri olarak ele alınıyor.

YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

Yılmaz ve İlkkan’ın hikayeleri kaldığı yerden devam ediyor! Gibi’nin 3. sezon tarihi açıklandı!

Yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı’nın üstlendiği, yönetmenliğini ise Ömer Sinir’in yaptığı ve senaryosunu da Feyyaz Yiğit ile Aziz Kedi'nin kaleme aldığı Gibi dizisinin 3. ve yeni sezon bölümleri 7 Ekim tarihinden itibaren Exxen platformunda izleyici karşısına çıkacak. İlk sezonunda daha değişken sürelerdeki bölümlerle izleyici karşısına çıkan dizinin bölümleri daha sonra ortalama 40 dakika olarak izleyici karşısına çıkmaya başlamıştı.

7 EKİM’DE GELİYOR

Sevilen dizi Gibi’nin ilk sezonu, 1 Ocak 2021’de Exxen platformunda izleyici karşısına çıkmaya başladı. İlk sezonunu 26 Mart 2021’de noktalayan başarılı dizinin daha sonra 2. sezonu da 31 Aralık 2021’de izleyicisi ile buluşmaya başladı. 2. sezonunu da 4 Mart 2022’de ekranlara gelen 22. bölümüyle noktalayan dizinin merakla beklenen 3. sezonu da 7 Ekim 2022 itibariyle Exxen platformunda olacak.