Yok artık Meedo! Şeyma Subaşı İstanbul'da ev istedi, Mısırlı sevgilisi Bebek'te 150 milyon liralık yalıya hayhay dedi

Sık sık Şeyma Subaşı'na yaptığı milyonluk jestleri ile magazin basınına gündem olmaya devam eden Mohammed Alsaloussi bir kere daha sosyetik sevgilisi için kesenin ağzını açtı.
Yok artık Meedo! Şeyma Subaşı İstanbul'da ev istedi, Mısırlı sevgilisi Bebek'te 150 milyon liralık yalıya hayhay dedi

Acun Ilıcalı ile olan ilişkisi ile Türkiye'nin tanıdığı Şeyma Subaşı uzun süreli beraberliğinin ardından nikah masasına oturduğu Ilıcalı'dan şok bir kararla boşanmıştı. İkili boşanır boşanmaz Şeyma Subaşı ilk olarak İtalyan DJ Guido Senia ile yeni bir ilişkiye yelken açmış, ikilinin ilişkileri uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. 

Sonrasında Şeyma Subaşı bu seferde Mısırlı milyarder işadamı olarak lanse edilen Mohammed Alsaloussi ile anılmaya başlanmış, ikili aşklarını sosyal medya hesabı üzerinden herkese ilan etmişti. Subaşı sık sık instagram hesabından sevgilisinin süper lüks yaşantısını yayımlamaya başlayınca iddialara göre ikilinin arası açılmıştı. 

MISIRLI SEVGİLİSİ İLE BARIŞAN SUBAŞI'NA BEBEK'TE 150 MİLYON LİRALIK YALI! 

Şeyma Subaşı ilişkisi boyunca en çok sevgilisinin uçak bulamadıkları için kendisine bütün bir uçağın biletlerini alarak yaptığı jest ile konuşulmuş, milyonluk hediye iddiaları havalarda uçuşmuştu. Sonrasında ise hamile olduğunu duyuran Subaşı, Mısırlı sevgilisi ile evlilik kararı aldıklarını belirterek bu görüntüleri de sosyal medyada yayımlamıştı. 

Sonrasında ise Subaşı bebeğini düşürdüğünü duyurmuş ve sevgilisi ile ayrılık kararı aldıklarını söylemişti. Mohammed Alsaloussi'nin bu dönemde zengin olmadığı iddiaları da gündeme taşınırken kısa süreli ayrılığın ardından ünlü çift bir kere daha deneme kararı alarak yeniden barıştı. Takvim Gazetesi tarafından yapılan habere göre Şeyma Subaşı'nın İstanbul'da oldukları dönemde kalmak için bir ev istemesi üzerine Mohammed Alsaloussi Bebek'te yalı almaya karar verdi. Bu hafta sonu satış işlemi için geleceği iddia edilen Mısırlı işadamının yalı için 150 milyon TL ödeme yapacağı iddia edildi.