0,99 faizli kredi desteği sürprizi! Dacia Aralık kampanyası ayakları yerden kesecek!

Otomobil satın almak isteyenlere Dacia firması tarafından kredi destekleri verileceği açıklandı. Dacia müşterileri sıfır kilometre otomobil satın alırken 0,99 faizli kredi kullanabilecekler.
0,99 faizli kredi desteği sürprizi! Dacia Aralık kampanyası ayakları yerden kesecek!

Türkiye’de otomobil satın almak yüklü bir bütçeyi gözden çıkarmayı gerektiriyor. Çoğu kişi de sıfır kilometre otomobil satın alırken kredi desteklerine ihtiyaç duyuyor. Hatta bu kredi destekleri yeterince olmadığı dönemlerde otomobil satış rakamlarında ciddi anlamda düşüşler kaydediliyor. Otomobil firmaları da bankalardan farklı olarak müşterilere kredi imkanı sağlıyorlar.

DACİA KREDİ DESTEĞİ KAMPANYASI!

Son dönemlerde en çok otomobil satışı yapan firmalar listesinde Dacia yükselmeye başladı. Dacia model araçlar fiyat ve performans açısından oldukça makul değerlendiriliyorlar. Bundan dolayı da Dacia model sıfır kilometre araçlar için önemli bir piyasa oluştu. Yoğun bir satış talebi alan Dacia da özel finansal çözümlerle müşterilerin karşısına çıkıyor.

Sıfır kilometre otomobil fiyatlarını emsallerine göre biraz olsun düşük tutan Dacia ek olarak müşterilere bir de kredi imkanı sağlıyor. Aralık ayı için açıklanan araba kampanyası kapsamında Dacia tarafından müşterilere çok uygun bir faiz oranı ile kredi desteği sağlanıyor. Bu kredi desteğini kullanan müşteriler ise sıfır kilometre herhangi bir Dacia model aracı oldukça kolay bir şekilde satın alabiliyorlar.

Dacia’nın açıkladığı kredi desteği kampanyasına göre müşterilere aylık 0,99 faizle kredi imkanı sağlanıyor. Bu kapsamda 12 ay vadeli 100 Bin TL kredi kullanılabiliyor. Üstelik bu kredi desteği kampanyası tüm Dacia model otomobillerde geçerli oluyor. 100 Bin TL kredi fiyatı ne olursa olsun herhangi bir Dacia için çekilebiliyor.

Dacia Finans’tan 12 ay vadeli 100 Bin TL kredi kullanan müşterilerin aylık taksitleri 9.019 TL olarak hesaplanıyor. Bireysel müşteriler için geçerli olan bu kampanya Aralık ayının sonuna kadar devam edecek. Yılı sıfır kilometre otomobil sahibi olmadan kapatmak istemeyenler Dacia’nın bu imkanından yararlanabilecekler.